Otac, sin i ćerka se udavili u bazenu u Španiji: Skočili da spasu devojčicu, pa sve troje umrli

Stravična nesreća dogodila se danas oko 13.30 sati u klubu "La Kosta Vorld"

  • 3
CLC World Resorts & Hotels Printskrin: Youtube/CLC World Resorts & Hotels

Tri člana jedne britanske porodice preminuli su tokom svog božićnog odmora u Kosta del Sol odmaralištu u Španiji. Do tragedije je došlo kada je devojčica (9) "imala teškoće" u bazenu, a njen brat i otac su skočili u vodu da je spasu.

Stravična nesreća dogodila se danas oko 13.30 sati u klubu "La Kosta Vorld", luksuznom odmaralištu u mestu Kosta del Sol. Policijski ronioci danas su ispitivali bazen, uključujući i pumpe, zbog nepotvrđenih tvrdnji da je problem sa pumpom bio uzrok smrti devojčice.

CLC World Resorts & Hotels Dete je "imalo poteškoće" u bazenu Printskrin: Youtube/CLC World Resorts & Hotels

- Otac i brat devojčice su skočili u vodu kada su videli da se ona bori. Sve troje su umrli - rekli su očevici medijima.

Na licu mesta je navodno bila prisutna i majka dece, koja je u alarmirala ceo klub. Otac je, kažu izvori, bio star 52 godine, dok je dečak imao oko 16.

- Istraga je u toku i još je veoma rano da se kaže šta se desilo, ali specijalci iz Civilne garde rade na ovom slučaju i jedna od prvih stvari koja je ispitana je pumpa za vodu - rekli su zvaničnici iz policije.

CLC World Resorts & Hotels Otac i brat su skočili zu bazen da je spasu Printskrin: Youtube/CLC World Resorts & Hotels

Tela sve troje stradalih su već prebačena na Institut za forenziku u Malagi.

Očekuje se da rezultati stignu sutra.

- Uprava kluba La Kosta Vorld odmarališta uputila je najiskrenije saučešće svim ožalošćenim koje je pogodio tragični gubitak tri člana porodice 24. decembra. Gosti su pronađeni u bazenu i nisu davali znake života. Prva pomoć i lekarska briga im je upućena. Uprava sarađuje sa zvaničnicima u svakom smislu, kakok bi se otkrio uzrok ove tragedije - izjavili su iz kluba.

(Telegraf.rs/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    24. decembar 2019 | 23:35

    Verovatno su ispustali vodu iz bazena tako da ih je sila potiska zarobila. To se vec i kod nas dogodilo dva puta, koliko ja znam, da je neko praznio bazen dok su kupaci jos bili u bazenu, sto je veoma opasno.

  • eto

    24. decembar 2019 | 23:34

    Imaš pare ne valja . nemaš pare opet ne valja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA