Australiju je progutala vatra: Svi požari do sada na samo jednoj fotografiji

Slika je tačna i napravio ju je Entoni Hirski, stručnjak za fotografiju koji od 5. decembra skuplja sve NASA podatke o požarima u Australiji

  • 9
Australija požari Foto: Tanjug/AP

U Australiji već mesecima bukte šumski požari, a na internetu se pojavila spektakularna 3D vizualizacija svih požara u ovoj zemlji.

Na njoj su predstavljene sve slike požara, odnosno područja koja su pogođena, a koje je NASA snimila u poslednjih mesec dana i predstavlja presek svega što je do sada gorelo u Australiji.

Slika je tačna i napravio ju je Entoni Hirski, stručnjak za fotografiju koji od 5. decembra skuplja sve NASA podatke o požarima u Australiji.

Iako se na njoj ne vidi trenutno stanje, fotografija na jedinstven način pokazuje šta su sve požari pokosili u Australiji.

Prema najnovijim satelitskim snimcima vidi se kako dim od katastrofalnih požara dolazi čak do Južne Amerike, a oblaci dima koji su se stvorili su veličine kopnenog dela SAD.

Video: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Požari ubili više stotina miliona životinja, trupla leže kraj puteva

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milvas

    6. januar 2020 | 11:54

    Pamtim i ne opraštam. Žao mi životinja i Aboridžina.

  • Тодорић

    6. januar 2020 | 12:03

    Ово неко намерно пали,немогуће да се пожар тако шири,а посебно не тако како је изгледа неко обишао цео круг Аустралије.Немогуће.

  • Ak47

    6. januar 2020 | 19:33

    Zasto se ceo svet ne ukljuci u gasenje pozara????? Zasto??? 😭😭😭😭😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA