Čuvaju tradiciju: Pogledajte kako Srbi u Beču čekaju Božić

Stotine vernika došlo na liturgiju

  • 6

Nekoliko stotina vernika okupilo se večeras u Hramu vaskrsenja Hristovog u Beču gde je služena liturgija na Badnje veče.

Vernici su došli sa badnjacima, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    6. januar 2020 | 23:47

    Cudno me da ste u Kadru uhvatili samo beli Srbi. Kao i svake Godine bas u toj crkvi dolaze 60% Drzavljani Srbije Romske Nacionalnosti a 40% beli Srbi. I vidim da ste totalno izbegavali da snimite i Rome koji su uvek bili verni drzavi Srbiji i koji su pomagali novcano kada je bila poplava i koji svake godine donose Evrice u Srbiji i tako pomazu Srbiji i koji su u vecini orthodokse veroispovest. I vi izbegavate da ih snimi te. Sramota. A kada je bilo komunisticko doba samo Romi su dolazili u crkve. Stvarno Sramota. Nije Fer.

  • Boy

    6. januar 2020 | 23:56

    Bio si i nisu te snimili. Auuuu. Kao da nisi bio. Koje ti probleme druze imas.Beli i crni Srbi. Pa zbog tebe i tebi slicnih vise i ne idem u Crkvu jer psujete gurate se kao stoka a o nekoj opstoj kulturi da ne pricamo. Eto sta si ti primetio na ovom divnom snimku. Strasno

  • Mica

    7. januar 2020 | 12:28

    Kao hriscani, bilo bi dobro da to bude manje tradicija, a vise ZIVA vera, koja ne zna za sujeverja, koja nije u strahu ni od cega, koja gleda u Boga i svoje bliznje sa ljubavlju, i kao sto nam je preneto, vera koja poznaje Svete knjige, a ne da se zasniva na rekla-kazala. Svima koji slave rodjenje Hrista Isusa, spasioca ljudi, Hristos se rodi! Zaista se rodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA