Nemac umro od trovanja hranom četiri godine nakon što mu je kolega sipao živu u sendvič

Klaus O. je nekoliko godina trovao hranu svojih saradnika živom i drugim otrovnim materijama nakon čega je jedan od njih završio u komi, a dvoje drugih je zadobilo teška oštećenja bubrega

  • 6

Jedan muškarac u Nemačkoj (26) umro je četiri godine nakon što je pojeo sendvič koji je njegov kolega otrovao živom.

Nemačka agencija DPA izvestila je da je muškarac preminuo danas nakon što je bio u komi četiri godine. Otrovao ga je Klaus O. (57) koji je osuđen prošlog marta na doživotni zatvor nakon što je proglašen krivim za pokušaj ubistva. Kasnije se žalio na presudu.

Klaus O. je nekoliko godina trovao hranu svojih saradnika živom i drugim otrovnim materijama nakon čega je jedan od njih završio u komi, a dvoje drugih je zadobilo teška oštećenja bubrega, piše "Skaj njuz".

Uhapšen je u maju 2018. nakon što je policija na snimcima s nadzornih kamera videla kako stavlja sumnjiv prah u sendvič svog kolege na njihovom radnom mestu u gradu Šlos Holte-Štukenbrok.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    9. januar 2020 | 17:02

    Fini ljudi ovi Nemci. Za Klausa znamo sta je, jedino nisu napisali ime od preminulog da znamo da nisu mozda rasni razlozi za trovanje. Da nije neki istocno-evropljanin. Kako im dolaze imigranti, toga ce biti sve vise, pa ti idi u Nemacku onda.

  • Toni

    9. januar 2020 | 17:19

    Ovo se desilo na zapadu kod Bielefeld a auto DD registracija Dresden na istoku zemlje bas ne pase a ovakve tihe ubice citali smo dosta slucajeva u zapadnom svetu odatle idu ta zla i nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA