≫ 

Stigle je godine, slabije čuje: Kraljica Elizabeta više ne krije da nosi slušni aparat

Kraljica se prvi put pojavila u javnosti sa slušnim aparatom

  • 0
Queen Elizabeth II Kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II po prvi put se pojavila u javnosti sa slušnim aparatom. Slušni apart u ušnoj školjki vremešne kraljice uslikali su fotografi britanskih medija, a na društvenim mrežama se šale kako je kraljica želela da osigura da na današnjem porodičnom sastanku u vezi Megzita neće propustiti nijednu jedinu reč.

Kraljica, koja ima 93 godine, po prvi je uslikana sa ovim pomagalom, dok se njen suprug princ Filip još pre nekoliko godina pojavio u javnosti sa slušnim aparatom.

Kako navode mediji, aparat koji kraljica nosi ne nose osobe sa ozbiljnim oštećenjima sluha, jer u tom slučaju, ovakav aparat im ne bi bio od koristi.

Podsetimo, danas će u palati Sandrigam biti održan sastanak povodom odluke princa Harija i Megan Markl da se povuku od kraljevskih dužnosti. Sastanku bi trebalo da prisustvuju prinčevi Čarls, Vilijam i Hari, dok će se Megan Markl, koja je trenutno u Kanadi, uključiti putem video-linka.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA