Šta se krije iza Megzita: Megan nagazila Harija, morao je preko noći da donese odluku

Brat Vilijam i otac Čarls pobesneli su posle odluke para, dok je kraljica Elizabeta, kako tvrde ostrvski mediji, bila jako nezadovoljna pošto je saznala šta nameravaju da urade princ Hari i Megan Markl

  • 0
Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Foto: Tanjug/AP

Princ Hari navodno je doneo odluku da se odrekne kraljevskih dužnosti, pošto je njegova supruga Megan Markl zahtevala da provedu više vremena u Sjedinjenim Američkim Državama sa njenom porodicom.

Kako je neimenovani izvor rekao za britanski "San", odluka da se odreknu od dužnosti šokirala je kraljevsku porodicu ali i čitavu javnost, s obzirom da je, kako tvrdi sagovornik, "princ Hari znao da mora brzo da reaguje".

Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Foto: Tanjug/AP

- Megan se nije snašla u Velikoj Britaniji, što on zna i želi da bude srećna. Stvari su postale gore, posebno posle boravka u Kanadi, kada je Megan dodatno učvrstila stav da bi porodici bilo bolje da su van žiže javnosti, odnosno da više vremena provode tamo. On se bojao da će previše dug boravak u Velikoj Britaniji uticati da Megan "pukne". Zbog toga je sve moralo da se obavi brzo - kaže izvor za britanski tabloid.

Drugi izvor, pak, tvrdi da je princ Hari bio zabrinut da će njegova kraljevska uloga imati drastičan uticaj na njihov brak kao i porodični život.

- Otvoreno je govorio o mentalnim problemima koje je imao u prošlosti i znao je da mora nešto da uradi brzo kako bi situacija bila manje stresnija - istakao je neimenovani sagovornik.

Princ Hari je, navodno, pre katoličkog Božića obavestio oca princa Čarlsa da hoće da napusti svoje kraljevske dužnosti. Čarls mu je tada rekao da mu preda plan kako to namerava da ostvari, te mu Hari ubrzo zatim poslao predlog, pre nego što je tražio sastanak sa kraljicom Elizabetom.

Kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP

Zahtev za sastanak su, međutim, odbili zvaničnici kraljevske porodice.

Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa šokirali su svetsku javnost kada su otkrili da prekidaju kraljevske dužnosti i da planiraju da rade i postanu finansijski nezavisni. To je unelo, kako navode mediji, rasulo u porodici, čak i sramotu. Kraljica je, bila, jako nezadovoljna odlukom para, dok su njegov brat i otac, prinčevi Vilijam i Čarls, "pobesneli".

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA