Srbin "gospodar droge" u Austriji: Poseduje ferari, sat od 700.000 evra, a sada mu ponovo sude

Vesti o "velikom dileru" Bobanu J. u Austriji se pojavljuju godinama, piše kosmo.at, a on se sada ponovo nalazi na sudu nakon prethodne oslobađajuće presude "zbog previše spore istrage"

  • 19
Boban J Foto: kosmo.at/Privatna arhiva

Srbi Boban J, Darko T. i Saša J. naći će se ponovo na sudu u Austriji,  zbog optužbi za prodaju 523 kilograma marihuane čime su zaradili milione. Sva trojica negiraju optužbe.

Vesti o Bobanu J. kojeg mediji u Austriji nazivaju "velikim dilerom" pojavljuju se godinama, piše kosmo.at, a on se sada ponovo nalazi na sudu nakon prethodne oslobađajuće presude "zbog previše spore istrage".

Boban J. je pethodno završio iza rešetaka zbog sumnje da je stvorio zločinačku organizaciju za krijumčarenje droge. Advokat Filip Volm zatražio je njegovo puštanje na slobodu jer je prekoračen rok šestomesečnog pritvora. Čak i pošto je javni tužilac podneo žalbu, viši regionalni sud je presudio u korist optuženog.

"Gospodar droge", kako ga nazivaju austrijski mediji, vreme na slobodi je proveo navodno radeći u svojoj kompaniji za čišćenje, gde zarađuje 2.000 evra mesečno. Takođe, on je i dalje slobodan čovek, a uz to mu nije oduzet ni pasoš.

Kako pišu austrijski mediji, Boban J. ima mesečna primanja, a poseduje i Ferari 488 GBT, kao i sat koji košta 700.000 evra, ali i druge skupocene četvorotočkaše. Procenjuje se da na računu ima oko tri miliona evra.

Sve ovo Boban je pravdao time da potiče iz bogate porodice koja je novac stekla firmom za čišćenje.

Danas protiv Bobana J. i dalje nema dovoljno dokaza, te od još hoda kao slobodan čovek.

(Telegraf.rs/kosmo.at)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    14. januar 2020 | 11:14

    11:13 pokazuje moj sat od 50€. Proverim. Tačno pokazuje. Čemu služi sat od 700.000 € ???

  • Za DARKO 100%

    14. januar 2020 | 12:03

    Flojd Mejveder ima Hublot od milion dolara koji je mogao da dobije za dzabe ali ga je kupio, a prosle godine je kupio Jacob & Co Billionaire sat jedini na svetu koji kosta 18 miliona dolara. Trenutno najpopularniji brend medju ultra bogatima je Richard Mille koji u proseku kostaju oko 150 000€ pa i do 2 miliona. Richard Mille Rafael Nadal model kosta oko 700 000€. Najpoznatiji luksuzni brend je uvek bio Rolex i to nose uglavnom osobe koje imaju novca ali ultra bogati nose uglavnom Richard Mille, Patek Philippe, Audemars Piguet... Uglavnom to su trenutno 3 najpopularnija brenda medju tim bogatasima. Tako da itekako postoje satovi od 700 000€ pa i mnogo skuplji. To su jednostavno cifre koje za vecinu nas deluju astronomsko ali za nekog to tako jednostavno nije.

  • DARKO 100%

    14. januar 2020 | 11:17

    Ne nesam ja taj DARKO 😉a i neverujem da je sat od 700.000 evra ni Pablo Eskobari nije nosio takav skupocen sat a neznam ni jednog milijardera koji nosi sat od 700.000 eura a kako cu i znati milijardere kad sam ja goljo da me prevrnes naglavacke nebi ni jedan dinar ispao,nema me pas zasta ujesti😯😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA