≫ 

Ubistvo koje drma Irsku: Maloletniku odsekli glavu, vrhove prstiju i noge, truplo predali narko-bosu

Ubica i njegov pomoćnik oteli su i izboli 17-godišnjaka na smrt, a zatim su mu iskasapili telo i stavili u vreće

  • 0
Irska policija Foto: Profimedia

Maloletnik u Irskoj izboden je sa više uboda, a dvojica napadača su mu zatim odsekla glavu i udove, tvrdi lokalna policija.

Kin Malredi Vuds (17) , kako navode ostrvski mediji, bukvalno je raskomadan, a ubice su mu odsekle glavu i udove, a telo, pretpostavlja se, predali jednom kriminalnom bosu kao poruku.

Pretpostavlja se da su dva napadača skinula vrhove prstiju žrtvi, pre nego što su njegove odsečene udove – ruke i noge, bacili na ulicu. Jedan od izvora bliskih istrazi otkrio je da su ubice to uradile kako bi sklonile moguće ostatke DNK ispod noktiju i tako izbegli eventualno otkrivanje.

Ubica i njegov pomoćnik izboli su 17-godišnjaka na smrt, a zatim su mu iskasapili telo i stavili u vreće. Mediji, pak, navode da se Kin borio.

- Jedan od dvojice osumnjičenih ima odbrambene rane. Policija sumnja da su mu odsekli vrhove prstiju kako ne bi bili pronađeni - kaže neimenovani izvor.

"Molim vas, ne delite klipove"

Lokalna policija apelovala je na konferenciji za medije da građani ne dele video snimke ostataka 17-godišnjeg Vudsa, čiji udovi su bili bačeni na ulicu.

- Snimci su jako uznemirujući za Kinovu porodicu, a i njihovo objavljivanje može da se shvati kao podrška počinionicima ovog gnusnog i brutalnog zločina. Molimo građane da ne dele fotografije i video materija - stoji u saopštenju organa reda.

Glava tinejdžera za Kornelijusa Prajsa?

Mediji su spekulisali da je Vudsova glava trebalo da bude isporučeno kriminalnom bosu Kornelijusu Prajsu kao upozorenje, ali policija je glavu pronašla u zapaljenom automobilu.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA