≫ 

Potresan govor dečaka 7 dana nakon što je izgubio oca u obaranju ukrajinskog aviona: "Kao da sanjam"

Dok je dečak govorio o ocu, slušalo ga je oko 200 članova porodice, rođaka i prijatelja. Oni su gledali u pod i jedva zadržavali suze

  • 0
Ryan Pourjam

Foto: Tanjug/AP

Dečak (13) iz Kanade održao je govor nakon sahrane oca koji je poginuo u obaranju ukrajinskog aviona pre nedelju dana u Iranu. Ovakav govor ne bi trebalo da drži nijedno dete.

Rajan Pourjam je nedelju dana nakon smrti oca izašao na podijum i govorio o tome kakav je bio njegov otac, kao i čemu ga je sve naučio.

- Ne mogu da se setim nijednog trenutka u životu kada je moj otac Mansur imao bilo kakav trag negativnost u glasu ili akcijama - rekao je na početku govora Rajan na službi u Otavi.

Dok je dečak govorio o ocu, slušalo ga je oko 200 članova porodice, rođaka i prijatelja, piše CNN. Dok su ga slušali gledali su u pod i jedva zadržavali suze.

Rajan je rekao kako mu je otac uvek govorio da ostane pozitivan šta god da mu se desi u životu.

Ryan Pourjam

Foto: Tanjug/AP

- Pogledam u publiku i vidim njegovu porodicu, prijatelje, veze koje je gradio decenijama i to me teši jer znam da su ovde kako bi slavili njegov neverovatan život. Dodiruo je svaku osobu u publici. To je neverovatno - rekao je dečak.

Dodao je kako je njegov otac uvek ostajao jak posle svake tragedije, pogrešnog skretanja, udarca u zid.

Nakon što su ga pozdravili aplauzom, obrisao je suze i rekao kako i dalje ne može da veruje.

- Stojim ovde nedelju dana nakon užasne tragedije i dalje ne mogu da verujem. Imam utisak kao da sanjam. Ali znam da bi kada bih sanjao, on bi me probudio i rekao bi mi da će sve biti u redu... I biće - zaključio je dečak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA