Putin i Asad ismevali Trampa: "Ako i on krene na ovaj put, postaće dobar čovek"

Razgovarajući u Sabornom hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Damasku, dva lidera snimljena su kako razgovaraju o biblijskoj priči o preobraženju u hrišćanstvo apostola Pavla tokom njegovog puta u Damask

  • 0

Tokom nedavnog sastanka u Damasku, ruski i sirijski predsednici, Vladimir Putin i Bašar al Asad, šalili su se na račun Donalda Trampa, aludirajući na to da, ukoliko bi došao u posetu Siriji, prvi čovek SAD bi doživeo preobraženje kao apostol Pavle na putu za Damask.

Razgovarajući u Sabornom hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Damasku, dva lidera snimljena su kako razgovaraju o biblijskoj priči o preobraženju u hrišćanstvo apostola Pavla tokom njegovog puta u Damask.

Po Bibliji, Pavle, koji je odobravao progon hrišćana, na putu za Damask je posle čudesnog božanskog čina doživeo obraćanje nakon kojeg se krstio i postao hrišćanin, prenosi RTS.

- Da Tramp krene ovim putem, i njega bi popravio - kaže Asad na snimku postavljenom na Tviteru, što je izazvalo smeh kod oba lidera.

Putin je onda rekao Asadu da pozove američkog predsednika dodajući: "Doći će".

- Spreman sam - odgovara sirijski predsednik, na šta je Putin kratko dodao: "Reći ću mu".

Video: Lideri NATO- a uhvaćeni kako ogovaraju Trampa da stalno kasni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA