≫ 

Fotkala se sa svojim nemačkim ovčarom, a onda joj je izgrizao pola lica, dva sata trajala operacija

Sedamnaestogodišnjakinja je podelila jezive fotografije na svom Tviteru

  • 6
nemački ovčar

Foto: Unsplash

Ono što se činilo kao bezazlena sesija fotografisanja za tinejdžerku iz Argentine se pokazalo kao pakao. Sedamnaestogodišnja Lara Sanson iz Tukumana se slikala sa svojim nemačkim ovčarom Kenaijem, kada se pas iz vedra neba okrenuo i ujeo je za desnu stranu lica. Slike koje je Lara objavila na svom Tviteru svedoče o stravičnim posledicama ovog nemilog događaja.

 

Lara je za lokalne vesti izjavila da nije sigurna šta je tačno isprovociralo njenog psa.

- Ne znam da li sam mu dotakla kuk ili je tako odreagovao zbog svoje starosti. Možda sam ga uplašila kada sam ga zagrlila - priznaje Lara.

Lari je bila neophodna dvočasovna operacija i 40 kopči. Iako joj je ta strana lica naduvena, devojka se oporavlja, javlja UNILAD.

Ona je naglasila da njena kuca neće biti uspavana, jer napad nije bio zlonameran. Veterinar je dodao u izjavi za lokalne vesti da je pas ujeo devojku zbog svoje starosti i rastućih bolova.

Kenai je uspeo da zahvati i drugu stranu lica svoje gazdarice na šta se ona osvrnula u jednom od svojih tvitova koji sada ima već preko 11 hiljada komentara.

 

Video: Čopor lutalica izgrizao ženu

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. januar 2020 | 11:55

    Psi ne vole kad im se unosis u facu i to je opste poznato. Pas je odregovao jer je star i u bolovima i na prboj slici se vidi da mu nije do "slikanja" i to po usima i spustenom glavom, devojka nije prepoznala znake koje joj je pas dao i ovako je zavrsila i naravno da jece uspavati psa jer je jedini KRIVAC ona.

  • Xx

    18. januar 2020 | 11:10

    I sta sad..

  • DARKO 100%

    18. januar 2020 | 12:26

    Imala je srece,mogla je ostati i bez dela lica i oka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA