Pripitim prijateljima nudio da prespavaju kod njega, nakon mnogo godina otkriven pravi horor

Nakon alkohola, prijateljima i njihovim ženama bi nudio tabletu za glavu, a to je ustvari bila droga koja bi ih omamila

  • 0

Džejmi Rodžers (32) iz Šefilda, osuđen je na 21 godinu zatvora nakon što je otkriveno da je silovao više žena i to u trenutku dok su njihovi muževi ležali kraj njih bez svesti.

Rodžers se tereti da je više parova sa kojima se družio drogirao nakon što bi kod njega popili nekoliko pića, a potom bi žene silovao dok su bez svesti. Tokom iživljavanja nad brojnim ženama Rodžers je napravio više od 20.000 fotografija i video-snimaka na kojima se vidi kako ih siluje onesvešćene dok u krevetu kraj njih leži njihov, takođe drogirani muž.

Da stvar bude još gora, ni Rodžersova supruga nije bila svesna šta se odvija pod njenim krovom, jer je neretko i ona bila drogirana.

Policija je pronašla snimke i fotografije iživljavanja nakon što je upala u Džejmijev dom zbog sumnje da distribuira dečju pornografiju. Nakon što su pretresli njegovu kuću u Londonu i zaplenili kompjuter i mobilne telefone, pronašli su više od 20.000 fotografija i 600 snimaka brutalnih silovanja različitih žena.

Rodžers se tereti da je više od 100 puta silovao različite žene dok su u njegovoj kući ležale omamljene.

Kako pišu britanski mediji, osuđeni silovatelj je obožavao prijatelje da dovodi kući i da ih napije. Kada bi trebalo da krenu, on bi ih nagovarao da ostanu kod njega da prespavaju, obavezno im nudeći tabletu za bolove, kako ujutru ne bi imali glavobolju. Verujući mu, oni bi tablete pili ni ne znajući da je to ustvari tzv. droga za silovanje koja bi ih kompletno omamila.

Kada bi se uverio da su mu žrtve onesposobljene, Rodžers bi se nad njima brutalno iživljavao. Zločine je počinio u razmaku od osam godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA