Džonson poželeo sve najbolje Hariju: Siguran sam da će kraljevska porodica naći način da krene dalje

Princ Hari i njegova supruga Megan više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice i više neće koristiti titule "kraljevsko visočanstvo"

  • 1
Boris Džonson Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Boris Džonson uveren je da će cela Velika Britanija poželeti sve najbolje princu Hariju i njegovoj supruzi Megan, koji više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice.

- Mislim da će cela zemlja želeti da se pridruži u tome da im poželi sve najbolje u budućnosti. Ko što sam već rekao, siguran sam da će kraljevska porodica, koja je već dugo tu, naći način da krene dalje - rekao je Džonson za Skaj njuz u Berlinu, gde je prisustvovao konferenciji o Libiji, a prenosi Rojters.

Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry Megan i Hari/ Foto: Tanjug/AP

Princ Hari i njegova supruga Megan više neće obavljati obaveze članova kraljevske porodice i više neće koristiti titule "kraljevsko visočanstvo", saopštila je 18. januara Bakingemska palata.

U saopštenju se dodaje da Hari i Megan više neće primati sredstva iz javnih fondova i da će vratiti sredstva utrošena za renoviranje svoje kolibe.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    20. januar 2020 | 08:40

    Смејурија...елегантно склоњени мелези из краљевске куће,наводно вољом Меган...Како је ово расистички,а немогуће доказати...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA