Ubice dobro znale navike Dedovića i Stamatovića, ciljale im u glavu i grudi?

Počinioci su noseći marame i kapuljače, ušli u restoran u nedelju nešto iza 18.30 časova. Prišli su stolu za kojim su sedeli Stamatović i Dedović sa svojim ženama i decom

  • 0
Igor Dedović, Stamatović Stevan Foto: MUP RS

Plaćeno ubistvo, šverc cigareta, goriva ili droge, neki su od motiva ubistva Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) i tim tragom će se voditi atinsko Tužilaštvo.

Prema pisanju grčkih medija u likvidaciji dvojice visokopozicioniranih članova škaljarskog kriminalnog klana učestvovale su najmanje četiri osobe koje su snimile kamere.

U napadu je teško ranjena i Stamatovićeva žena.

Počinioci su noseći marame i kapuljače, ušli u restoran u nedelju nešto iza 18.30 časova. Prišli su stolu za kojim su sedeli Stamatović i Dedović sa svojim ženama i decom.

Portal enikos.gr piše da su najmanje dvojica napadača bez ikakvog oklevanja ispalili najmanje 10 metaka iz neposredne blizine, ciljajući u glavu i grudi Dedovića i Stamatovića.

Grčki portal navodi da su ostala dvojica napadača pazili na ostale goste lokala..

Kada su Stamatović i Dedović ubijeni, sva četvorica su ušla u crni automobil i pobegli.

Prema pisanju Free Press-a, očevici su kazali da su Dedovića i Stamatovića najmanje dva puta sedmičmo gledali kako se hrane u istom restoranu.

- To su i počinioci očigledno znali - piše Fre Press.

Dodaje se i da će policija obaviti pretres prostorija koje su koristili Dedović i Stamatović kako bi došli do eventualnih dokaza koji bi im pomogli u istrazi. Free Press navodi da će grčka policija od međunarodnih i crnogorskih kolega tražiti podatke za ubijene.

"Sav ološ je ovde, mi smo igralište srpskih kriminalaca"

Vest o napadu na članove šljaraskog klana naišla je na ogorčenje posetioca grčkih portala.

- Sav ološ planete Zemlje se okupio ovde i niko ništa ne radi. Ali, nema veze sve dok Grke ne nazivaju rasistima i fašistima. E, kako se zavaravamo - glasi još jedan od komentara.

- Ovo područje je igralište ruskih, srpskih i arapskih kriminalaca. U poslednjih 5-6 godina sve je više obračuna. Ako ih ne deportuju što pre, južna predgrađa će postati Bejrut! - rezignirano je prokomentarisao jedan od čitalaca.

Bogati kriminalni dosije

Mediji navode da su Dedović i Stamatović imali bogat kriminalni dosije. Za njima su raspisane poternice, a dovode se u vezu sa više različitih mafijaških obračuna, stvaranja kriminalnih grupa, sumnje da su i sami učestvovali u ubistvima i eksplozijama na crnogorskom i srpskom asfaltu.

Video: Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA