U pucnjavi na Havajima ubijeno dvoje policajaca, izgorelo sedam kuća

Policija i vatrogasne službe među ostacima kuća tragaju za telima tri osobe koje se smatraju nestalim. Među njima je verovatno osumnjičeni i dve ženske osobe

  • 0
Havaji policija Foto: Tanjug/AP

Dvoje policajaca je ubijeno, a više ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u nedelju ujutru u Honoluluu na Havajima.

Pucnjava se dogodila u jednoj kući u ulici Hibiskus Drajv. Napadač je pucao i ubio dvoje policajaca koji su se odazvali na poziv u pomoć, piše CNN.

Suzan Balard, šefica policijske stanice Honolulu, izjavila je na konferenciji za novinare da je osumnjičeni Džeri Hanel ubio dvoje policajaca, Tifani Enrikez i Kaulikea Kalamu.

Uništeno sedam kuća

Prvobitno je jedan policajac našao žrtvu, a zatim mu se pridružilo još dvoje policijskih službenika. Kada je njih troje htelo da uđu u objekat, Hanel je počeo da puca na njih i ranio dvoje. Policajci su na teren pozvali dodatne službenike, a zatim videli kako je iz kuće počeo da izlazi "gust crni dim".

Ranjeni policajci su prevezeni u bolnicu, gde su kasnije umrli zbog zadobijenih povreda.

Vatra je zahvatila nekoliko domova i potpuno uništila najmanje sedam kuća. Iako je požar sada ugašen trebaće nekoliko dana da se obradi mesto događaja.

Policija i vatrogasne službe među ostacima kuća tragaju za telima tri osobe koje se smatraju nestalim. Među njima je verovatno osumnjičeni i dve ženske osobe.

Na snimcima koji su objavljeni mogu se čuti pucnji.

Video: Iz Kalašnjikova ubili troje, policija zatvorila centar Moskve: Ljudi u panici vrištali

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA