≫ 

Izrešetani pred decom u Atini: Ubijeni Škaljarci koristili lažne pasoše, u Grčkoj se vešto krili

Ubijeni Stamatović i Dedović imali lažna dokumenta

  • 26
Igor Dedović, Stamatović Stevan Foto: MUP RS

Grčka policija i dalje traga za četvoro osumnjičenih koji su u nedelju popodne izrešetali dvojicu visokopozicioniranih članova škaljarskog klana u restoranu u Atini.

Igor Dedović i Stevan Stamatović likvidirani su dok su sa porodicom ručali u jednom poznatom grčkom restoranu. Maskirani napadači ušli su u lokal u kom su škaljarci sedeli sa ženama i decom, popeli se na sprat, i naočigled dece u njih dvojicu ispalili 25 hitaca!

Nakon brutalne likvidacije, ubice su mirno išetale iz restorana, sele u tamni džip i otišli u nepoznatom pravcu.

Stamatović Stevan  Igor Dedović, pucnjava ubistvo Atina Restoran u kom su ubijeni škaljarci Printskin: Youtube/OneTV

U napadu je ranjena i supruga Stevana Stamatovića. Ona je zadobila prostrelnu ranu noge, ali nije životno ugrožena.

Nakon krvavog pira, policija je saslušala supruge ubijenih, koje su rekle da se ne sećaju šta se dogodilo.

Dve žene, ne samo da nisu dale nikakve informacijama o osobama za koje sumnjaju da su iza ubistava, već su grčkoj policiji rekle da se ne sećaju gde borave.

Tačnije, žene su rekle da su u januaru došli iz Srbije u Grčku kako bi proveli praznike sa svojim porodicama i da vide svoju decu.

Kako prenose grčki mediji, Stamatović i Dedović su u Grčkoj boravili duže od godinu dana, a veruje se da su u zemlju ušli sa lažnim pasošima i da su koristili lažna dokumenta. Takođe, na sebe nisu imali ništa od imovine, čak ni automobil, već su stalno koristili taksi prevoz.

I kobnog dana su u restoran došli taksijem. Sa njima su bila i deca stara 6 i 10 godina. Starije dete doživelo je traumu nakon ubistva, zbog čega je neprekidno pod nadzorom psihologa.

Jedna od udovica žrtava rekla je policiji da je znala da je njen suprug begunac, ali obe su istakle kako nisu upoznate sa njihovim profesionalnim aktivnostima i njihovim učešćem u kriminalnim krugovima.

Policija je kod žrtava pronašla kreditnu karticu, nekoliko ključeva i novčanicu od 500 evra.

Ubice dobro znale navike ubijenih

Očevici krvavog pira rekli su da su Dedovića i Stamatovića najmanje dva puta sedmičmo gledali kako se hrane u istom restoranu.

- To su i počinioci očigledno znali - piše Fre Press.

Dodaje se i da će policija obaviti pretres prostorija koje su koristili Dedović i Stamatović kako bi došli do eventualnih dokaza koji bi im pomogli u istrazi. Free Press navodi da će grčka policija od međunarodnih i crnogorskih kolega tražiti podatke za ubijene.

Video: Mesto likvidacije u Atini: Ovde su ubice hladnokrvno izrešetale Škaljarce naočigled dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☝️

    20. januar 2020 | 22:18

    Klasične bitange kako su radili tako su i završili,svako ko misli brze pare ovo ga čeka samo je pitanje vremena gde i kada.

  • Q Q Q Q Q Q Q Q........

    20. januar 2020 | 22:13

    Mogli su da se kriju ali nisu imali gde da pobegnu. Dobili su sta su zasluzili. Sad treba da bude nekom zao . Cime su se bavili ,koliko su oni porodica sa narkoticima zavili u crno. Sljam .

  • Pakistanac

    20. januar 2020 | 21:30

    Da su se vesto krili,ne bi ih nasli da ih ubiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA