≫ 

Majka pevala deci dok ih je gušila: Sin vrištao i molio je da prestane dok je ubijala njegovu sestru

Policija je rekla kako uzrok smrti dece tek treba da bude potvrđen, ali se sumnja da je majka ugušila troje dece: sina (3) i dve ćerke (sedam meseci i godinu dana), počevši od najstarije ćerke

  • 4
Rachel Henry Foto: Tanjug/AP

Majka iz Arizone uhapšena je u utorak jer je navodno ugušila troje dece u porodičnoj kući, a nakon toga ih je ostavila na kauču i namestila da izgleda kao da spavaju.

Rejčel Henri (22) nalazi se u zatvoru po tri tačke ubistva prvog stepena pošto je priznala da je povredila decu, piše Dejli mejl.

Policija je rekla kako uzrok smrti dece tek treba da bude potvrđen, ali se sumnja da je majka ugušila troje dece: sina (3) i dve ćerke (sedam meseci i godinu dana), počevši od najstarije ćerke.

Prema policijskom zapisniku, Rejčel je priznala da je stavila ruke preko nosa i usana dece, dok svako od njih nije prestao da diše.

Rejčel je rekla da, dok je gušila jednogodišnju devojčicu, njen brat je gledao i vikao majci da prestane, udarajući je bezuspešno.

Nakon toga je, kako je rekla, prešla na dečaka, držala ga na podu spavaće sobe i gušila ga. Sve vreme mu je pevala pesmu, prenosi Dejli mejl.

Prema zapisniku, dečak je do smrti grebao i štipao majku, boreći se za svoj život.

Na kraju je prešla na sedmomesečnu ćerku, koju je pre ubistva nahranila.

Nakon monstruoznih ubistava majka je troje dece stavila na kauč u dnevnoj sobi i namestila da izgleda kao da spavaju, dok je u kući bilo još dvoje odraslih. Oni nisu imali predstavu šta je Rejčel uradila.

Policija je otišla na mesto događaja nakon poziva rođaka koji je u dnevnoj sobi zatekao decu. Ona su proglašena mrtvima na licu mesta.

Vlasti nisu ponudile nikakav mogući motiv za ubistva, ali sudske evidencije navode da je jedna od odraslih osoba u kući rekla policiji da je Henri "imala zavisnost od metamfetamina i da se čudno ponašala u poslednjih nekoliko dana".

Mediji su takođe preneli da su deca ranije bila premeštena iz kuće zbog majčine navodne zavisnosti.

Video: Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    22. januar 2020 | 13:41

    Nadam se da u Arizoni još postoji električna stolica!

  • balkanski spijun

    22. januar 2020 | 13:47

    ovo je za kolac ..

  • maki taki

    22. januar 2020 | 23:13

    Meni se slosilo dok sam ovo čitala , i nisam mogla do kraja.😔 kakva okrutnost... kakvo čudovište !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA