Problemi samo nekoliko sati po dolasku u Kanadu: Mediji zaista neće ostaviti Harija i Megan na miru

Samo nekoliko sati pošto je princ Hari stigao u Vankuver gde se pridružio supruzi i sinu Arčiju, njihov advokat je zapretio tužbom zbog fotografija na kojima je zabeležena šetnja Megan Markl u parku sa sinom i psima, dok iza nje idu dvojica telohranitelja

  • 3

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, otpočeli su "novi" život u Kanadi time što su već prvog dana poslali upozorenje medijima zbog paparaco fotografija koje su napravljene bez njihove saglasnosti.

Samo nekoliko sati pošto je princ Hari stigao u Vankuver gde se pridružio supruzi i sinu Arčiju, njihov advokat je zapretio tužbom zbog fotografija na kojima je zabeležena šetnja Megan Markl u parku sa sinom i psima, dok iza nje idu dvojica telohranitelja.

Fotografije, koje su objavili brojni mediji, prikazuju kako ona u "kenguru" drži Arčija, dok u rukama drži i uzice za njihova dva psa. Vojvotkinja je sve vreme bila nasmejana i, kako se čini, svesna fotografa.

Advokati tvrde da su fotografije napravljene bez njene saglasnosti i da su se paparaci krili u žbunju.

Hari je na ostrvo Vankuver stigao nekoliko sati ranije nakon što je u svojoj domovini postigao dogovor sa kraljicom Elizabetom II da će se on i Megan povući sa kraljevskih dužnosti i da će vratiti 2,4 miliona funti javnih prihoda koje su iskoristili za renoviranje doma.

Par se i ranije žalio na to kako ih tretiraju britanski mediji, a u govoru koji je Hari održao pre nekoliko dana nazvao ih je "moćnom silom".

Megan je započela pravni proces protiv "Mejla on sandej" zbog toga što je ovaj tabloid u oktobru objavio pismo koje je ona uputila svom ocu Tomasu Marklu.

Hari je i tada reagovao govoreći da strahuje za svoju suprugu zbog načina na koji je tretiraju mediji, slično kao što su i njegovu majku princezu Dajanu.

Megan je sa Arčijem u Kanadi već neko vreme, a iako je izgledalo kao da uživa u jučerašnjoj šetnji, iza onog osmeha krila se nelagodnost.

Ipak, sasvim je jasno da prelazak razdaljine od nekoliko hiljada kilometara medijima ništa ne znači, a s obzirom na to da se o ovom paru trenutno najviše govori i ne čudi to što paparaci ništa ne prepuštaju slučaju, a u borbi za tiraž i klik ni žbunje nije "neudobno".

Video: E, i to da se završi: Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život sa Megan i Arčijem

(Telegarf.rs/N.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA