Za Harija i Megan je najbezbednija Britanija: Odlazak u Kanadu neće rešiti problem

Par navodi da žele drugačiji odnos sa medijima sada kada su odstupili sa kraljevskih dužnosti. Ali, može li se to stvarno dogoditi?

  • 3
Kraljica Elizabeta,Hari i Megan, Britain Royals Prince Harry

Foto: Tanjug/AP

Nekoliko sati pošto je princ Hari stigao u Kanadu gde se pridružio supruzi Megan Markl i sinu, par je zapretio legalnim akcijama protiv medija koji su bez dozvole napravili seriju fotografija.

Te fotografije na kojima Megan šeta pse zajedno sa sinom objavljene su na brojnim portalima. Advokati para navode da su fotografije napravljene bez saglasnosti i da su se paparaci krili u žbunju.

Par navodi da žele drugačiji odnos sa medijima sada kada su odstupili sa kraljevskih dužnosti.

Koliko privatnosti mogu da očekuju?

 

Ne baš mnogo. Kako kaže Ingrid Suard, urednica magazina o kraljevskoj porodici, iznenađena je da par nije očekivao da će ih mediji pratiti u Kanadu.

- Naravno najbezbednije mesto za Harija i Megan je da budu u Velikoj Britaniji. Nisu uhvaćene nikakve fotografrije bez njihove dozvole od kad su se venčali. Ta pravila ne važe u Kanadi. Paparaci mogu da dođu iz celog sveta, da leže tamo i da ih čekaju - rekla je ona.

Advokati Megan i Harija tvrde da su paparaci pokušali da ih fotografišu u kući, te da su oni konstantno oko njihovog poseda.

Ekspert za medije Rebeka Mej kaže da će Hari i Megan morati da nađu način da se nose sa ovim bez protekcije palate.

Odnos sa medijima

 

I princ Hari i Megan su govorili o pritiscima koje nosi život u kraljevskoj porodici i medijska pažnja, a vojvoda je izjavio da se plaši da njegova supruga može postati žrtva "istih moćnih sila" koje su dovele do smrti njegove majke.

Megan je započela pravni proces protiv "Mejla on sandej" zbog toga što je ovaj tabloid u oktobru objavio pismo koje je ona uputila svom ocu Tomasu Marklu.

Hari je i tada reagovao govoreći da strahuje za svoju suprugu.

Video: E, i to da se završi: Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život sa Megan i Arčijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    29. januar 2020 | 08:27

    Када си жртва патолошких типова,ни краљевској породици нема спаса...у Америку,тамо можеш да убијеш било кога ко ти неовлашћено смета посед.И то је изванредан закон,штити своје грађане од свакаквих манијака.

  • Kalimera

    29. januar 2020 | 10:03

    Jednom princ,uvek princ. Pa sada ce ih jos vise juriti. Ono im je jos i dobro bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA