≫ 

Tramp zanemeo zbog smrti Kobija Brajanta: "Ovo su strašne vesti"

Legendarni američki košarkaš i jedan od najboljih u NBA istoriji Kobe Brajant poginuo je u 41. godini u helikopterskoj nesreći. Prema najnovijim informacijama u letelici je bila i njegova trinaestogodišnja ćerka Điana

  • 0

Predsednik SAD Donald Tramp oglasio se na Tviteru povodom tragične smrti košarkaške legende Kobija Brajanta.

On je napisao da su to strašne vesti.

- Vesti govore da su kosarkaški velikan Kobi Brajant i još tri osobe poginule u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji. To su strašne vesti! - napisao je Tramp.

 

I prva dama SAD Melanija Tramp takođe je izrazila tugu povodom nesreće.

- Saučešće porodici Kobija Brajanta i onima koji su izgubili voljene u današnjoj nesreći. Počivajte u miru - napisala je ona.

 

Da podsetimo, legendarni američki košarkaš i jedan od najboljih u NBA istoriji Kobe Brajant poginuo je u 41. godini u helikopterskoj nesreći. Prema najnovijim informacijama u letelici je bila i njegova trinaestogodišnja ćerka Điana.

Grad Kalabas je potvrdio da je nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa leteo sa još najmanje četiri osobe u Kalabasu svojim privatnim helikopterom kada se letelica srušila. Nesreća se dogodila u nedelju u 10 ujutru po lokalnom vremenu. Spasilačke službe su odmah reagovale, ali niko nije preživeo. Prema nekim navodima poginulo je pet osoba.

Video: Jeziv prizor s lica mesta: U ovom helikopteru poginuo je Kobi Brajant sa ćerkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA