"Video sam vatrenu loptu, niko ono nije mogao da preživi": Svedok otkrio detalje Kobijeve nesreće

Kobi Brajant i njegova ćerka Điana stradali su u helikopterskoj nesreći u nedelju, a svetska javnost ostala je u šoku posle užasne vesti

  • 0

Vest o pogibiji slavnog košarkaša Kobija Brajanta (41) i njegove ćerke Điane (13) ostavila je kompletnu svetsku javnost u šoku. Informacija o padu helikoptera koji, pored Kobija i Điane, odneo živote još sedam osoba toliko je zaokupirao medije širom sveta da smrtonosni koronavirus nije više u fokusu javnosti.

Džeri Koharijan (62) stajao je ispred prezbiterijanske crkve i pio kafu, kada je primetio helikopter koji je leteo mnogo niže nego što bi trebalo.

- Nije se čuo kako treba, leteo je baš nisko. Bilo je teško razaznati situaciju, pošto je bilo magle - rekao je svedok nesreće.

Odlazak sportske legende: Kobi Brjant Kobi Brajant i ćerka Đana, Foto: Tanjug/AP

Kako je rekao, letelica je nestala u magli, začuo se "bum", a onda se pojavila "velika vatrena lopta".

- Niko nije mogao da preživi ono - rekao je Koharijan.

Devetoro stradalo

U helikopterskoj nesreći kod grada Kalabasasa u Kaliforniji u kojoj je poginuo Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana, stradalo je još 7 osoba, a među njima je i drugarica njegove ćerke i njen otac, trener bejzbola.

Reč je o Džonu Altobelu, treneru bejzbola "Orindž koust koledža" čija ćerka trenira košarku sa Brajantovom mezimicom. I druga devojčica imala je 13 godina.

Takođe, među poginulima je i pilot.

Bogdanović neutešan posle tragične smrti Kobija

Vest o smrti Kobija Brajanta potresla je i srpskog reprezentativca, košarkaša Sakramenta, Bogdana Bogdanovića, koji je na Tviteru napisao da je ostao bez košarkaškog idola.

Vlade Divac duboko pogođen pogibijom Brajanta

Posle vesti o smrti Kobija Brajanta i njegove ćerke Điane Marije, oglasio se i generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac.  On je izrazio veliku tugu zbog pogibije velikog košarkaša.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA