Potera za ženom iz Vuhana u Parizu: Hvalila se na mrežama kako je zaobilazila kontrole na aerodromu

Nakon spornih objava na društvenim mrežama, reagovala i ambasada Kine u Parizu i ubrzo ušla ženi u trag

  • 0
Kina, epidemija, zaraza, virus, Koronavirus Foto: Tanjug/AP

Svet je u strahu od epidemije koronavirusa, a ambasada Kine u Parizu morala je da traga za ženom iz Vuhana koja je rekla da je uzimala razne tablete kako bi prošla kroz stroge zdravstvene kontrole na aerodromu.

Ona je na društvenim mrežama objavila da je imala visoku temperaturu, ali da je uz pomoć tableta uspela da "prikrije" i ublaži simptome bolesti. Nakon toga je objavila fotografije na kojima se vidi kako sedi u jednom poznatom restoranu u Parizu i večera.

Sada kada je pronađena, ambasada je potvrdila da su njeni "simptomi pod kontrolom". Kako navodi BBC, žena je napustila Vuhan pre zatvaranja aerodroma, kada su već zdravstvene kontrole bile na snazi.

Opasni koronavirus do sada je odneo više od 130 života, a zaraženo je oko 6.000 ljudi. Među zaraženima ima i srpskih državljana. Sredovečni muškarac iz Srbije nalazi se u karantinu u Indiji nakon što je pokazao simptome virusa po dolasku iz Kine.

Video: 2 simptoma koja mogu ukazati na to da ste oboleli od koronavirusa, a ne od sezonskog gripa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA