Nikad viđeno pismo princeze Dajane otkriva da je znala šta će se dogoditi sa Harijem?

Princeza Dajana predosetila kakva sudbina čeka njenog mlađeg sina

  • 2

Paul Burel, bivši batler tragično preminule princeze Dajane objavio je dosad neviđeno pismo u kom je ona otvoreno iskazala bezuslovnu ljubav prema svojim sinovima, prinčevima Hariju i Vilijamu.

Burel (60), koji je služio kod princeze punih 10 godina sve do njene smrti, na Instagramu je objavio delić Dajaninog pisma kako bi pružio podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su doneli odluklu da odstupe s kraljevskih dužnosti kako bi napokon mogli da vode normalan život.

Paul je tamo objavio crno-belu fotografiju princeze Dajane i prinčeva dok su bili dečaci, a u opisu je objavio delove pisma koje mu je ona poslala, a koje dosad nije ugledalo svetlost dana.

- Dok se Hari, Megan i Arči upuštaju u nov život, podsećaju me na reči koje mi je princeza Dajana napisala pre mnogo godina. To su reči majčinske bezuslovne ljubavi koje su prikladne i danas kao i onda kad ih je pisala pre više od 24 godine. "Do smrti volim svoje dečake i nadam se da će seme koje sam posadila rasti i doneti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost" - napisano je u postu koji je Burel objavio.

 
 
 
View this post on Instagram
As Harry, Meghan and Archie embark on a new life, I am reminded of some poignant words which Princess Diana wrote to me many years ago. They are a mother’s words of unconditional love which are as appropriate today as they were when she wrote them over 24 years ago. “I love my boys to death and hope that the seeds I’ve planted will grow and bring the strength, knowledge and stability that is needed.” #sussexroyal #kensingtonroyal #princessdiana #princessdianaforever #ladydi #ladydiana #herroyalhighness #princewilliam #princeharry #cambridge #royalfamily #harryandmeghan #dukeandduchessofcambridge #dukeandduchessofsussex #kensingtonpalace #buckinghampalace #englishheritage #burrellsbritain #royalbutler #dianaprincessofwales #queenofhearts #meghanmarkle #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsorA post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) on

Burel je služio prvo kraljici Elizabeti II, a zatim princezi Dajani. U njenoj službi je bio punih deset godina, sve do njene tragične smrti 1997. godine. Svetsku slavu stekao je brojnim memomarima o životu s kraljevskom porodicom, ali i gostovanjima u emisijama u kojima je govorio o Dajani, ali i analizirao odnose na dvoru.

Često je isticao kako se boji da Megan ne završi kao Dajana jer se i nad njom sprovodi "medijski linč koji je 1997. Dajanu i oterao u smrt".

- Bakinghemska palata je minsko polje za bilo koju osobu koja prvi put uđe tamo. Ljudi postavljaju zamke, nisu bili baš ljubazni prema ovoj mladoj devojci koja je dolazila u ovaj svet. Ko bi želeo da bude deo te porodice - jednom je izjavio Burel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA