≫ 

Preokret: Princ Hari i Megan će nastaviti da se finansiraju iz kraljevske kase?

Da li pored tog novca Hari i Megan moraju da traže dodatni posao?

  • 7

Poslednjih nekoliko nedelja “Megzit“ je glavna medijska tema. Od kada su princ Hari i Megan šokirali svet svojom objavom o odvajanju od kraljevske porodice, ne jenjava radoznalost javnosti o njihovim planovima za budućnost.

Svi žele da znaju gde će kraljevski par živeti nakon odstupanja. Da li će Megan zadržati titulu vojvotkinje ili da li je tenzija između princa Harija i princa Vilijama dovela do razlaza? Jedna od najbitnijih stvari kod ovog razlaza je činjenica da su Megan i Hari odlučili da postanu finansijski nezavisni onog momenta kada „Megzit“ stupi na snagu.

Koliko je javnost upoznata, oni i dalje žive luksuzan i privilegovan život, oslanjajući se na novac od poreznih obaveznika. Kada su Megan i Hari odlučili da odstupe sa svojih pozicija, kao starijih članovi kraljevske porodice, najveće pitanje je bilo kako će ubuduće zarađivati novac, kako bi izdržavali sebe i svog sina.

Na kraju ipak ispada da će princ Hari i Megan nastaviti da uzimaju novac iz kraljevskog fonda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Kada je princ Hari oženio Megan, fanovi širom sveta su bili oduševljeni i smatrali su da će se ona potpuno uklopiti u ulogu vojvotkinje od Saseksa, ali to se nije dogodilo.

Megan i princ Hari od samog početka nemaju dobar odnos sa medijima. Tabloidi konstantno progone Megan i princ Hari je javno izrazio svoju zabrinutost za sigurnost svoje žene. Očigledno je da Harija i Megan mediji nisu tretirali fer i da je to uzelo svoj danak na ovaj par koji čuva svoju privatnost.

Hari i Megan će nastaviti da koriste kraljevski novac

Megan i Hari su spremni da žrtvuju mnogo kako bi se pripremili za najnovije poglavlje zajedničkog života.

Iako i dalje ne znamo odakle će par dobijati novac, prema pisanju "US Weekly" magazina, nastaviće da dobijaju finansijsku podršku od Harijevog oca, princa Čarsla.

Kako? Princ Čarls deo bogatstva ostvaruje preko vojvodstva od Kornvola, privatnog imanja koje finansira sve njegove aktivnosti. Iako više neće dobijati prihod od kraljevskih dužnosti, Hari i Megan će moći da računaju na skoro tri miliona dolara koje će dobijati od budućeg kralja, princa Čarlsa.

Nije retkost da dete dobije deo očeve svojine nakon njegove smrti, ali je princ Hari u ovom slučaju izuzetak, jer nije ni naslednik ni poverenik, a i princ Čarls nije umro.

Ova odluka je veoma darežljiva i iznenađujuća ako uzmemo u obzir da se princ Čarls osetio izdano Harijevom naprasnom odlukom da odstupi sa svoje kraljevske pozicije. Prema rečima BBC-ja, stariji kraljevski članovi zajedno sa princom Čarlsom su se razočarali, jer par nije našao za shodno da im izloži svoj plan pre nego što su ga javno objavili.

Video: E, i to da se završi: Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život sa Megan i Arčijem

 

K.B. / Cheatsheet.com

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabolememudo

    3. februar 2020 | 16:43

    Pa nece valda nesto i da rade za masinom.

  • 🔴🔵⚪

    3. februar 2020 | 16:37

    Prelep su par, mogli bi da dođu u Srbiju da žive pošto su naši kraljevi pobegli još u prvom svetskom ratu!

  • Yu

    4. februar 2020 | 17:09

    Bude ona njega sutnula dok se nakupi love, ovo je prvi potez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA