Otac sa terminalnim rakom mozga ubio sina nožem na spavanju, a razlog će vas ostaviti u šoku

Prema nezvaničnim informacijama, njegova supruga došla je sa posla kući jer joj niko nije odgovarao na telefonske pozive. U krevetu je zatekla izbodenog sina, a muž ju je posle toga napao

  • 0

Otac sa rakom mozga u terminalnoj fazi izbo je na smrt 13-godišnjeg sina u Moskvi jer se bojao da njegova supruga neće moći sama da ga odgaja.

Četrdesetogodišnji Oleg Dračev priveden je zbog sumnje da je počinio navedeni zločin. Kako navode ruski mediji pokušao je da izbode i suprugu, ali se uspela da se zatvoriti u kupatilu i pozove policiju. Dračev, inače inženjer dizajna, služio je u vojsci i svoje slobodno vreme provodio je sa sinom, kažu u toj porodici.

Ruski portal "Moskovsky Komsomolets" navodi da je Oleg rekao policiji kako ga je bilo strah da niko neće moći da ga zameni. Kažu da nije verovao da će njegova supruga moći da otplati hipoteku i odgaja dete. Policija je otkrila da je Dračev ubio nesretnog dečaka na spavanju.

"Ne možete da zamisliti koliko je voleo sina"

Prema nezvaničnim informacijama, njegova supruga došla je sa posla kući jer joj niko nije odgovarao na telefonske pozive. U krevetu je zatekla izbodenog sina, a muž ju je posle toga napao.

Ipak, ona je uspela da se obrani i zaključala se u kupatilu dok policija nije došla na lice mesta.

- Ne možete da zamislite koliko je voleo sina. Nikada ga nije kažnjavao. Međutim, posle dijagnoze je poludeo - rekla je majka ubice.

Istraga je utoku, a osumnjičeni se nalazi u psihijatrijskoj bolnici u Moskvi.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA