Nije zažalila: Megan Markl je mnogo srećnija otkad je napustila Englesku

Iako mnoge žene misle da je život na dvoru ostvarenje svih snova i čeznu za tim da pronađu svog princa, nekada se ispostavi upravo suprotno

  • 6
Hari i Megan Foto: Printskrin/Youtube/Real Royalty

Ukoliko ste stekli utisak da je Megan Markl mnogo, mnogo srećnija otkad je napustila kraljevsku porodicu, u pravu ste, piše Cosmopolitan.

U izjavi za jedne novine, izvor blizak glumici rekao je da je ona vidno „živnula“, nakon objave da ona i princ Hari odstupaju kao stariji članovi kraljevske porodice. Sudeći prema ovom izvoru, „desila se ogromna promena kada se Megan vratila u Kanadu (nakon objave da se povlače sa kraljevskih dužnosti)".

- Može se reći da je ona dosta manje pod stresom – dodaje izvor.

Ova izjava došla je ubrzo nakon što su, ranije ove nedelje, medji preneli vest da su, otkad su odlučili da napuste kraljevsku porodicu, Megan i Hari „skinuli veliki teret sa svojih leđa“. Njih dvoje su rekli da vole Kanadu, a izvor blizak njima rekao je i da uživaju u tome da žive mirnim životom.

- Odlaze u duge šetnje, rade jogu, a Megan kuva. Zaista su pravi, kućni tipovi, koji vole da se igraju sa Arčijem i psima.

Još pre par nedelja objavljeno je da se Megan „oseća slobodnom“ i „da nikad nije bila srećnija... Srećna je što je otišla iz Londona“. Čini se kako su Megan i Hari zadovoljni svojom odlukom da odstupe od kraljevskih dužnosti i žive normalnijim životom.  Uz to, na jednom nedavno održanom događaju, princ Hari je rekao kako nije zažalio zbog odluke da napusti kraljevsku porodicu.

Jasno je da stvari, za sada, funkcionišu dobro.

Ipak, njih dvoje još nisu zvanično završili sa kraljevskim dužnostima. Oni će se sledećeg meseca vratiti u Englesku kako bi izvršili „poslednji krug zvaničnih obaveza“. Posle toga, vraćaju se svom srećnijem životu u Vankuveru.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(B. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA