≫ 

Tragedija u Švedskoj: Poginule sestre Elma i Irma, ćerke bivšeg specijalca BiH

One su ćerke Dženane i Midhata Uste Mirze, koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a EBiH. Posle rata se odselio u Švedsku gde živi i radi

  • 35
Sestre Elma i Irma Usto, udes, saobracajna nesreca Svajcarska

Foto: Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u ujutarnjim satima u Geteborgu poginule su četiri osobe stare oko 20 godina, a, kako je preneo Glas Pazara, među stradalima su i dve sestre Elma (19) i Irma Usto (20).

One su ćerke Dženane i Midhata Uste Mirze, koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a EBiH. Posle rata se odselio u Švedsku gde živi i radi.

- Sestre je trabalo da u aprilu dođu u Sarajevo sa ocem na Dan policije i karte su im već bile rezervisane - rekao je njihov deda Alija Usto i dodao da je cela porodica u šoku.

Brojni mediji u Švedskoj pišu o tragičnoj nesreći u Geteborgu, prenosi Faktor.ba.

Policija je dobila dojavu oko 04.07 sati da je jedan automobil udario direktno u betonski stub na delu autoputa E20 Olskroksmotet, koji prolazi sredinom Getebporga. Uzrok nesreće je najvjerovatnije klizav put i neprilagođena brzina.

Policija traga i za osobom koja je snimala sabraćajnu nesreću pre dolaska policije i pobegla sa mesta nesreće, što se klasifikuje kao prekršaj za širenje privatnog snimka bez dozvole – piše Geteborg - Posten.

Video: Kamion mu razneo automobil u paramparčad, on se spasao u poslednjem trenutku!

(Telegraf.rs/Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki011

    17. februar 2020 | 11:27

    Tuzno je,als zašto to treba nas da interesuje u Srbiji?

  • Kiza

    17. februar 2020 | 11:35

    Zalosno.. Zasto deca!? A gde god da se sakrio posle rata, ne vredi..

  • Srpska

    17. februar 2020 | 12:14

    Svi koji lupate minuse ne cekajte ni sebi ni svojoj djeci dobro. Sve veliki SRBI a veselite se ovakvoj tragediji. Mrznja vam je pojela dusu. Zasto idete u crkvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA