≫ 

Kamera snimila njene poslednje trenutke: Ponudila drugu prenoćište, on je silovao i izbo 9 puta

Žrtva je dozvolila ubici, inače sinu bivšeg policajca, da prespava u njenom stanu nakon što joj je rekao da je previše pijan i nadrogiran da ode kući kod roditelja

  • 4
Megan Newton Foto: Facebook

Policija je objavila snimak nadzorne kamere na kojem se vide poslednji trenuci života Megan Njuton iz Engleske, koja je brutalno silovana i ubijena.

Kamere su zabeležile kako je Megan nesvesno pustila ubicu u stan, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva, piše Dejli mejl.

Na snimku se vidi kako se Megan (18) smeje sa fudbalerom Džozefom Trevorom (19), pre nego što ga je pozvala u svoj stan.

Mediji prenose da je Megan dozvolila Trevoru, inače sinu bivšeg policajca, da prespava u njenom stanu nakon što joj je rekao da je previše pijan i nadrogiran da ode kući kod roditelja.

Na snimku se vidi kako Trevor ulazi posle devojke u stan u 3:45 sati 20. aprila prošle godine, pre nego što je silovao, zadavio i izbo devet puta.

Joseph Trevor Trevor je osuđen na doživotnu kaznu zatvora Foto: Staffordshire Police

Nakon brutalnog ubistva Trevor je Meganino golo i unakaženo telo ostavio na krevetu, a onda je snimljen kako dva sata kasnije izlazi iz stana i mirno baca ključ od ulaznih vrata u park u gradu Njukasl pod Lajmom.

Na drugom snimku vidi se kako Trevor hoda ulicom sa krvavim rukama.

Devojka Engleska ubica Printskrin: Staffordshire police

Trevor i Megan bili su prijatelji u školi, a mladić je osuđen na doživotni zatvor nakon što je priznao krivicu za silovanje i ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haos

    18. februar 2020 | 17:09

    I kod nas da se ovako sudi, bilo bi manje ubistava, nece ovaj ponoviti vise zlocin. Sad nek siluje po zatvoru

  • 88

    18. februar 2020 | 18:18

    Lepa nacija ovi Englezi🙂

  • hm

    18. februar 2020 | 23:29

    Tako se to radi. Nije za drustvo i molim lepo. A nasa nacija vec zaboravila Stefana Filica i nasilnike koji su uzeli njegov zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA