≫ 

Jezive izjave ljubavi: Nepoznati muškarac ženama ostavlja uznemirujuće poruke na automobilima

Žene su uznemirene zbog sličnih pisama koje dobijaju od istog muškarca koji ih vreba na parkinzima

  • 2

Iako je ljubavno pismo najčešće lep gest, to se ne može reći za poruke koje dame iz okruga Nju Kasla u Delaveru dočekuju na automobilima. Ova pisma potpisuje isti čovek, što je otkriveno kada je jedna od njih na društvenoj mreži podelila pismo koje ju je dočekalo na vetrobranu posle kupovine u lokalnom supermarketu, pišu News.com.au.

Naime, Brijana Medli je na svom profilu na Fejbuku objavila fotografiju pisma koje potpisuje izvesni Aleks, koji je na kraju poruke ostavio i svoj broj telefona.

- Ćao, video sam te dok smo se parkirali i mislim da si stvarno slatka. Nisam siguran da li si zauzeta, ali možda bismo mogli da se dopisujemo? – piše na ceduljici koju je ona objavila naglasivši prijateljima da moraju pročitati sadržaj pisma i upozorivši sve da u njenom gradu Njuarku postoji čovek koji ide okolo i ostavlja ženama slična pisma na automobilima.

- On vozi crveni „Maroon“ sa četvora vrata, a poruka me je dočekala ispred radnje u 7 ujutru, dok ju je Rejven Andželik našla na parkingu posle odlaska u teretanu – piše u okviru Brijanine objave.

Ovaj njen post podeljen je nekoliko stotina puta, a svi su se složili da su poruke koje žene dobijaju jezive, dok su se u komentarima pojavile još dve fotografije sličnih pisama.

Nekoliko žena napisalo je da su ih poruke dočekale po izlasku iz teretane, dok su ih druge našle na automobilima po izlasku iz iste radnje u kojoj je bila i Brijana.

- Pre mesec dana dobila sam istu poruku. To se desilo jedinog dana kada se moj dečko i ja nismo vozili zajedno na posao – napisala je jedna devojka.

Druga od njih tvrdi da on sigurno sedi u automobilu i gleda žene dok čitaju njegove poruke i iščekuje njihovu reakciju.

Neke od njih su pokušale da pozovu broj koji je ostavio na kraju poruke, ali se stalno javljala sekretarica koja je govorila ili da je korisnik nedostupan ili da mu je telefon isključen.

Iz policijske stanice ovog okruga ženama poručuju da budu oprezne, iako u ovim porukama nema očiglednih znakova kriminalnog ponašanja.

Video: Kako je jedan čovek čestitao ženama 8. mart

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2020 | 16:47

    To je neki prcko,voli i hteo bi da hefta nesto ali nema hrabrosti, a ima i mnogo zena gde im drugi poklanjaju komplimente i nude ono za ono pa cute i nikom nepricaju a sad zbog jednog pisma vanredno stanje ,druga je stvar ako to dobija non stop godinu ili dve a li ako je to jedno udvaracko pismo pa ako joj se nesvidja mogla je ovrisati cipele sa njim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA