≫ 

Smrtna kazna za ubicu koji je bebi odsekao glavu, majka Natalija dobila 25 godina zatvora

Sud u Belorusiji osudio je Viktara na smrtnu kaznu

  • 14
Viktar Syarhel Foto: Profimedia/East2West News

Viktar Sijarhel (48) biće pogubljen pred streljačkim vodom zbog toga što je prošle godine brutalno ubio osmomesečnu bebu, odsekavši joj glavu.

Osmomesečna Hana ubijena je u svom domu u Belorusiji. Tragediji je prethodilo pijanstvo Viktara i detetove majke Natalije (26). Devojčica je prvo brutalno pretučena, a potom iskasapljena. Detetu je naneto više od 40 povreda nožem, a telo je bilo toliko unakaženo da je jedan od lekara Hitne pomoći pao u nesvest kada je stigao u stan.

Telo bebe pronašao je otac, koji je u trenutku masakra sa drugo dvoje dece bio van kuće. Majka i ubica pronađeni su pijani u jednom lokalu nedaleko od kuće.

Kako prenose lokalni mediji, Viktar i Natalija su se poznavali godinama, a neretko su znali da se napiju i prave haos. Kobnog dana bili su u Natalijinom stanu, kada je Viktar iz neutvrđenih razloga prvo krenuo da bije dete, a potom je zgrabio nož. Ubistvo se dogodilo naočigled majke, koja ništa nije uradila da masakr spreči, nego je sa ubicom potom otišla u bar i nastavila da pije.

Oboje su osuđeni u oktobru 2019. godine. Viktar na smrtnu kaznu, a Natalija na maksimalnu kaznu zatvora od 25 godina zatvora. Oboje su uložili žalbe na presudu, koje su odbijene. Još nije saopšteno kada će egzekucija ubice biti izvršena.

Video: Policajci spasili bebu koju je majka monstrum stavila u kesu i bacila

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA