Roditelji i komšije žele da je rastrgnu: Majka ubila bebu da bi mogla da pobegne sa drugim čovekom

Nakon zločina majka se vratila u kuću i legla da spava kao da se ništa nije dogodilo

  • 2

Policija u Indiji uhapsila je 22-godišnju majku zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče tako što ga je više puta bacila na šiljato kamenje.

Saranija (22) se sumnjiči da je u noći između nedelje i ponedeljka iznela nedavno rođenog dečaka iz kuće i otišla na kamenu plažu u Kanuru, te je dete više puta bacila o kamenje, sve dok nije preminulo. Sumnja se da je uzrok stravičnog zločina Saranijina želja da otpočne novi život sa drugim muškarcem.

Naime, Saranija i njen suprug Pranav rastali su se nakon četiri godine braka jer su se stalno svađali zbog njenih roditelja koji su se od početka protivili njihovoj vezi. Kobne noći, Saranija je pozvala Pranava i insistirala da dođe u kuću njenih roditelja, što je on i učinio.

Nakon razgovora, par je doneo odluku da Pranav prespava u kući, a Saranija se oko 2 ujutru iskrala sa bebom u naručju i otišla na obližnju plažu i ubila dete, dok su njeni suprug, roditelji i brat spavali.

- Kada je prvi put bacila bebu sa visine na oštro kamenje, novorođenče je zaplakalo. Ona je potom podigla dečaka i snažno ga bacila još nekoliko puta dok dete nije preminulo - rekao je izvor iz istrage za Indijan Ekspres.

Nakon zločina, Saranija se vratila u kuću kao da se ništa nije dogodilo i legla je ponovo da spava. Ujutru je porodica primetila da deteta nema i prijavila dečakov nestanak. Ubrzo je telo novorođenčeta pronađeno na plaži. Obdukcija je pokazala da je beba preminula usled teških povreda glave.

Policija je odmah saslušala oba roditelja, koji su davali oprečne izjave. Saranija je u prvi mah optuživala supruga za zločin, ali je potom priznala da je sama ubila dete. Ispostavilo se da je Saranija nedavno započela novu ljubavnu vezu i da je planirala da otpočne novi život.

Policija je u njenom telefonu pronašla poruke novog dečka, koji je takođe saslušan. Ubrzo je ustanovljeno da ni on, ali ni još zakoniti suprug ubice nemaju veze sa zločin.

Na odeći majke pronađeni su tragovi morske vode, koji je direktno smeštaju na mesto ubistva.

Jutros ju je policija vratila u kuću kako bi prisustvovala detaljnom pretresu njenog roditeljskog doma. Otac i majka nisu želeli da je pogledaju, dok su komšije besno urlale da je treba ubiti isto kao što je ona ubila dete.

- Nemam šta da kažem, osim da bi i supruga i ja bili srećni da joj sud odredi smrtnu kaznu - rekao je otac uhapšene.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2020 | 16:39

    Nisu to retki slucajevi zlocina u svetu,postoje razne situacije na sta su zene spremne zbog..... baca.

  • Tina

    19. februar 2020 | 17:04

    Zar nije mogla da ga jednostavno ostavi. Neke zene psihopate misle da bolje da dete ubiju jer kako ce ono bez njih. Toliko su samoljubive da misle da samo one mogu brinuti o detetu, a posto ga nece, bolje da ga ubiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA