Krici i panika: Putnici aviona koji se srušio u Rusiji snimili trenutak kada su krenuli da padaju

Kako su naveli nadležni, u trenutku nesreće u letelici je bilo 12 putnika i dva člana posade, a prema prvim indicijama, do incidenta je najverovatnije došlo zbog greške pilota

  • 4
Avion, pao avion u Rusiji, Antonovo An-2, An-2 Foto: Printscreen/Youtube

Najmanje sedam osoba povređeno je kada se avion Anton An-2 srušio u mestu Magadan u Rusiji ubrzo pošto je poleteo. Kako su naveli nadležni, u trenutku nesreće u letelici je bilo 12 putnika i dva člana posade, a prema prvim indicijama, do incidenta je najverovatnije došlo zbog greške pilota.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak kako je jedan od putnika snimao poletanje aviona, a onda i trenutak kada se motor izgasio te je An-2 krenuo strmoglavo ka zemlji.

Tokom klipa čuli su se krici putnika, a "snimatelju" je u trenutku kada je letelica počela da pada ispao telefon, te se tu snimak i prekinuo.

Lokalna vlada saopštila je da su povređeni prebačeni u bolnicu sa lakšim povredama, osim jedne osobe koja je u kritičnom stanju. Prema prvim podacima, avion jedne privatne kompanije udario je u zemlju sa 10 metara visine, a u njemu su se nalazili zaposleni u kompaniji.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • đorđe

    20. februar 2020 | 18:45

    izgleda ko dvokrilac iz prvog svetskog rata , ipak je to sve zahrđalo

  • Mile

    20. februar 2020 | 21:19

    Pilot je prebrzo poceo da uzdize avion i kada je ostao bez snage poceo je da pada.

  • Ops

    20. februar 2020 | 18:59

    Ala pobo nosom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA