Umrla je prestrašena i sama u sobi sa tobom: Majka se obratila monstrumu koji joj je zadavio ćerku

Tokom ročišta sudu se obratila majka žrtve Žilijan Milan

  • 3
Grejs Milan, Novi Zeland Foto: Facebook/Grace Emmie Rose Millane

Grejs Milan (21), turistkinja iz Britanije brutalno je ubijena na Novom Zelandu, a njeno telo pronađeno je bukvalno nagurano u kofer, zakopano u grmlju van Oklenda.

Potresna priča dobila je epilog u novembru, pošto je sud u tom gradu osudio njenog dečka Džesija Kempsona (28) za ubistvo, koji čeka izricanje kazne. Tokom ročišta, sudu se obratila majka žrtve, Žilijan Milan, prenosi "Dejli Mejl".

Ona je posredstvom video-linka pročitala srceparajuću izjavu, dok je ubica pomno slušao reči neutešne majke koja se direktno obraćala njemu.

- Ona je bila moj najbolji prijatelj, oteo si joj budućnost. Teror i bol koji je osetila od strane tvojih ruku, uradila bih sve da mogu da se zamenim sa njom. Umrla je prestrašena i sama u sobi sa tobom. Suze koje lijem nikada neće stati zbog pomisli da više nikada neću moći da poljubim moju Grejs - kazala je bolom skrhana majka.

Davio ju je pet minuta

Na suđenju u novembru, patolog Sajmon Stejbels do detalja je opisao kako su izgledali poslednji trenuci Grejsinog života.

Opisujući uzrok smrti kao "pritisak na vrat", patolog je rekao da je davljenje trajalo najmanje pet minuta.

- Ne možete ubiti nekoga blagim dodirom. Potrebna je velika sila. Davljenje rukama tokom odnosa je, iz mog iskustva, retko, makar na Novom Zelandu. Nisam čuo za takav slučaj - objasnio je.

Prema patologovim rečima, rane na Grejsinim rukama i grudima govore da je bila prisilno prikovana za krevet ili pod.

Odbrana tvrdila da je reč o dobrovoljnom seksu

Advokati odbrane tvrde da je smrt nastupila slučajno tokom "dobrovoljnog seksa" nakon što je Grejs zamolilu ubicu, kog je upoznala na Tinderu, da joj stegne vrat. Prema navodima stranih medija, Džesi Kemspon je tokom suđenja širio laži kako je ona slučajno umrla tokom grubog seksa. Čak je tvrdio da je uživala u tome, zato što je bila obožavateljka filmova "50 nijansi sive".

Video: Potresne scene sa mesta pokolja: Preživeli se sklupčali u prostorijama džamije

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA