Priča uplakanog dečaka koja je potresla svet: Ide na časove MMA borbe nakon snimka o maltretiranju

Svi treba da pokažu malom Kvajdenu da svet brine

  • 17
Quaden Bayles Kvajden Bejls dečak maltretiranje

Printskrin: Facebook/Yarraka Bayles

Snimak uplakanog devetogodišnjeg dečaka Kvajdena Bejlsa, koji govori da želi da se ubije zbog maltretiranja potresao je svet. Posle brojnih poruka podrške od strane poznatih, stigla je ponuda i iz MMA sveta, a dečaku su ponuđeni besplatni časovi ove borilačke veštine.

Kvajden Bejls, dečak patuljastog rasta iz Australije, rastužio je srca ljudi širom sveta nakon što je njegova majka objavila uznemirujući video uplakanog dečaka.

- Voleo bih kada bih mogao da se ubodem u srce. Želim da se ubijem - rekao je dečak u snimku nakon što je pretrpeo maltretiranje.

Hiljade ljudi, uključujući glumca Hjua Džekmena, poslalo je podršku dečaku, a među njima je i Čatri Sitiodtong, koji mu je ponudio besplatne MMA časove.

"FYI ONE" je jedna od najpoznatijih MMA organizacija na svetu, a samo nekoliko sati nakon što je Sitiodtong objavio ovu poruku, saopšteno je da ju je dečakova porodica prihvatila.

- Upravo sam telefonom razgovarao sa neverovatnom majkom Jaraka. Prihvatila je moj poziv da dođu u Singapur na plaćeni odmor kako bi Kvajden naučio borilačke veštine - rekao je Sitiodtong.

 

On je dodao kako svi treba da pokažu malom Kvajdenu da svet brine.

Kvajden će takođe moći da ode i na plaćeno putovanje u Diznilend nakon što je na sajtu GoFundMe za manje od jednog dana prikupljeno 230.000 dolara.

- Kvajden oseća ljubav i sada mu je potreban dobar odmor. Sastajemo se sa odgovarajućim ljudima koji su na vlasti kako bismo napravili promene i da izvršimo promene i zauzmemo stav protiv maltretiranja - rekla je njegova majka u saopštenju u četvrtak uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANA

    21. februar 2020 | 18:21

    Puno,puno srece veliki decace.

  • majalena

    21. februar 2020 | 19:30

    Meni su ovakve stvari potpuno neshvatljive.Da neko maltretira ovo dijete?! Strasno.Svima koji su ga maltretirali zelim jedno dijete sa posebnim potrebama.Svima.Da osjete njihov zivot i muku.Jos im trebaju budale da ih terorisu,pored svih problema koje imaju.

  • Veličković milorad

    21. februar 2020 | 17:19

    Mali je pravi junak ,želim mu sve najbolje u životu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA