≫ 

Poslednji put viđena u decembru, nestanak prijavljen prošle nedelje: Majka daje oprečne izjave

Policija je u petak uhapsila njenu baku i još jednog muškarca, ali od devojčice nema ni traga ni glasa

  • 1
Evelyn Mae Boswell Evelin Bosvel Tenesi nestala devojčica

Foto: Tanjug/AP

Vlasti Tenesija tragaju za 15-mesečnom devojčicom koja je poslednji put viđena pre dva meseca, ali je njen nestanak prijavljen tek prošle nedelje. Aktiviran je Amber Alert sistem, a policija je do sada uhapsila dve osobe. Međutim, od devojčice još nema ni traga ni glasa, piše CNN.

Nestanak Evelin Bosvel prijavljen je prošle nedelje, a policija je zbog toga uhapsila njenu baku Angelu Bosvel (42) i Vilijama Mekklauda (33). Oni su uhapšeni u Severnoj Karolini dok su putovali u sivom BMW-u.

Vlasti Tenesija u petak su saopštili da tragaju za sivim BMW-om i veruju da osobe u kolima možda znaju gde je devojčica.

Međutim, Evelin još uvek nije pronađena.

Majka devojčice Megan Bosvel bila je u fazi kupovine spornog vozila za svoju majku, saopštila je šerifova kancelarija. Međutim, kupoprodajni ugovor nikada nije zaključen, a novac nije razmenjen za vozilo.

- Vlasnik BMW-a nije mogao da stupi u kontakt sa Megan niti sa njenom majkom, a prijavljeno je da je vozilo ukradeno - rečeno je iz kancelarije.

Angela Bosvel i Vilijam Mekklaud, oboje stanovnici Tenesija, nalaze se u zatvoru, a optuženi su za krađu preko 2.500 dolara, saopšteno je iz šerifove kancelarije. Angela Bosvel je takođe u zatvoru zbog kršenja uslovne kazne za krađu.

Oboje čekaju saslušanja o izručenju pre nego što budu prevezeni u okrug Salivan u Tenesiju, saopštila je šerifova kancelarija.

Nestanak devojčice nije prijavljen dva meseca

 

Evelin je poslednji put viđena u decembru, ali njen nestanak prijavljen je tek ove nedelje.

Šerif orkuga SaLIVAN Džef Kasidi rekao je da je istraga počela u utorak poslepodne, nakon što je deda prijavio detetov nestanak.

Istražni biro Tenesija saopštio je da devojčica nije viđena od 26. decembra, međutim Kasidi veruje da devojčica nije viđena od 10. ili 11. decembra, kada ju je poslednji put videla dadilja.

Majka devojčice zna ko ju je oteo?

 

Megan Bosvel, majka nestale devojčice, rekla je da zna kod koga je njena ćerka, ali da se plašila da prijavi njen nestanak.

Kako je rekla, devojčicu je na čuvanje ostavila nekome kome je verovala dok je ona na poslu.

- Nisam prijavila njen nestanak jer poznajem osobu kod koje je bila i nisam želela da pobegne sa njom - rekla je majka u petak.

Prema njenim rečima, čim su te osobe saznale da se nešto dešava, nestale su. Međutim, majka nije htela da navede nijedno ime.

- Ne odgovaraju na telefon, samo su nestali - rekla je majka.

Policija je rekla da majka sarađuje sa vlastima, ali je dala oprečne izjave.

Zbog svega toga, kao i što nestanak devojčice nije prijavljen odmah, ovaj slučaj je veoma komplikovan.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA