≫ 

"Nije poštovao žene": Rođaka Sandra otkrila detalje iz života sportiste koji je zapalio ženu i decu

Rođaci reprezentativca kažu da je on bio odgajan tako da žene može da gleda samo na dva načina - kao domaćice ili kao prostitutke

  • 2
Rovan sa porodicom Foto: Facebook/Rowan Baxter

Rovan Bakster, bivši australijski ragbi reprezentativac koji je ubio svoju suprugu i troje dece tako što je zapalio automobil u kom su bili, dugo je svojoj ženi bio neveran.

Kako tvrde rođaci preminule Hane, Rovan je neko vreme bio u ljubavnoj vezi sa drugom ženom, a onda je, besan što ga je Hana napustila zapalio nju i njihovo troje dece u automobilu prošle srede.

I rođaci poznatog sportiste, koji je nakon brutalnog ubistva digao ruku na sebe, kažu da je Bakster bio veoma posesivan i ljubomoran.

- Rovan je tako odgajan, da veruje da je žena rođena da bude ili domaćica ili prostitutka - rekla je Baksterova rođaka Sandra i za takvo odgajanje je okrivila svog strica i svog oca, ali i sve muškarca u njihovoj familiji.

Sandra je otkrila i da je Bakster varao svoju suprugu i da se nije ni trudio da pokuša to da sakrije.

- Jednom smo roštilijali u dvorištu i uhvatila sam ga kako piše poruke drugim ženama. Verujem da je i sama Hana znala da nije jedina u njegovom životu - rekla je Sandra.

Rouen Bakster Ženu i decu zapalio u automobilu Foto: Tanjug/AP

Tajlor, Baksterova sestra od tetke sa majčine strane, kaže da je bila u šoku kada je čula da je Bakster krenuo da proganja Hanu nakon što ga je napustila.

- Došla je kod mene da potraži pomoć, a nakon toga stalno sam ga viđala u blizini svoje radnje. Hana je radila nedaleko odavde, stalno se vrzmao tu - rekla je Tejlor.

Ona kaže da je u šoku zbog svega što se dogodilo, ali da nije iznenađena.

- Rovan je bio opasan. Veoma posesivan, tu posesivnost je osećao i prema deci, ne samo prema Hani. On je čovek koji je na kraju osećao ogromnu mržnju prema njoj i pokazivao takvo nepoštovanje, da je ovo bio jedini očekivani kraj - rekla je Tejlor.

Podstimo, Bakster je ubio svoju suprugu i troje dece prošle srede u Brizbejnu. On je oko 8.20 časova uskočio u automobil, koji je bio parkiran ispred kuće Haninin roditelja, u trenutku dok je Hana ona vezivala decu kako bi ih odvezla u vrtić.

Nju i decu Elijaha (6), Lijanu (4) i Treja (3) je polio benzinom, a potom zapalio. Dok su deca gorela, on je gledao suprugu kako vrišti u plamenu i valja se kraj vozila, a potom je uzeo nož i presudio sebi.

Video: Snimci s mesta tragedije: Sportista zapalio troje dece i ženu u kolima, on se izbo na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA