Dobio otkaz, pa poveo braću da "popričaju" sa gazdom: Mlađi brat izvukao nož i izbo čoveka

Četvorica braće uhapšena zbog sumnje da su vlasniku jedne radnje u Grčkoj naneli povrede opasne po život

  • 1

Muškarac (37) predao se danas policiji u Solunu koja je za njim tragala zbog nanošenja teških telesnih povreda i saučesništva u ubistvu. Prethodno su uhapšena tri njegova brata starosti 17, 20 i 32 godine, kojima se na teret stavljaju ista krivična dela i nošenje oružja.

Oni su sumnjiče da su prošle sedmice izboli vlasnika jedne radnje u Solunu nakon verbalne svađe zbog otkaza. Nesrećni čovek, otac dvoje dece, preminuo je nakon ubadanja, ali je obudkcija navodno pokazala da je uzrok smrti srčani udar, a ne ubodne rane koja su mu braća zadala.

Kako prenose grčki mediji, krvavom obračunu prethodio je otkaz jednog od braće. Uhapšeni 32-godišnjak je navodno doveo braću da "popričaju" sa vlasnikom grila koji mu je prethodnog dao otkaz jer nekoliko dana nije dolazio na posao.

Njih četvorica su ušli u lokal i krenuli u raspravu sa vlasnikom (45), a u jednom trenutku je krenuo fizički obračun. Tada je jedan od mlađe braće izvukao nož i izbo nesrećnog čoveka u stomak i grudi. Nakon toga su se braća dala u beg, a vlasnik radnje je preminuo. Njegovo krvavo telo zatečeno je u radnji, a obdukcija je pokazala da je imao više uboda na telu, ali da je uzrok smrti srčani udar, ali ne ubodne rane koje je zadobio.

Privedena braća trebalo bi sutra da daju iskaz kod tužioca.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapisla.

    25. februar 2020 | 19:35

    Znači ubadanje nožem se ne važi zato što je nesrećnik umro " prirodnim" putem, od srca. Koliko puta ovaj novinar naglašava da jadnik nije umro od njihovog noža već od infarkta. Da li bi čovek uopšte umro toga dana a da ga ubice nisu posetile. Baš me zanima da li će i sud tako tumačiti njihovu posetu preminulom nesrećniku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA