≫ 

Mladen iz Niša zaražen korona virusom na kruzeru u Japanu

Drugi zaraženi je S. O. (29). Oni se nalaze na kruzeru koji je u luci Jokohama u Japanu. Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar veruje da će njih dvojica ostati u Japanu na lečenju

  • 20
Mladen T, koronavirus Foto: Facebook/Mladen T.

Mladen T. (30) iz Niša jedan je od dvojice Srba, članova posade "Diamond princess", kod kojih je testovima u utorak ujutro potvrđeno prisustvo virusa korona.

Drugi zaraženi je S. O. (29). Oni se nalaze na kruzeru koji je u luci Jokohama u Japanu. Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar veruje da će njih dvojica ostati u Japanu na lečenju.

Kako je porodica potvrdila "Novostima" Mladen je javio da se oseća dobro, delovao je raspoloženo, uprkos lošoj vesti. Zabrinuti su za njega zbog toga što je kao mali bio bolešljiv i imao hronični bronhitis.

Mladen je rodom iz Kladova, ali se pre deset godina preselio u Niš. Već sedam godina je zaposlen kao konobar na kruzeru, što mu je oduvek bila želja. Veliki je vernik, pa je zatražio da mu familija hitno u Japan pošalje Novi zavet. Ubeđen je da će se sve dobro završiti.

Video: Počelo iskrcavanje putnika sa Dajmond princesa: Na kruzeru zaraženo više od 500 ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KS

    25. februar 2020 | 23:07

    Zelim ti brzo ozdravljenje i da nam zivis 100 godina!!!

  • Mishko

    25. februar 2020 | 22:32

    Majstore, daj mu ga samo po belom luku i slanini sapunjari i miran si. Ziv bio!

  • Andrej

    25. februar 2020 | 22:09

    Postoji jedan film iz 2011.godine koji se zove "Contagion"ili Zaraza u prevodu,film izuzetno preslikava trenutno stanje,kazu da korona virus stigao preko zmija i slepih miseva i sta sve ne sto oni jedu,tako je bilo i u filmu,virus je preko slepog misa koji je nosio hranu gde je hrana pala kod svinja u nekoj farmi,gde su svinje to pojele,zatim su te svinje naravno koristili kao hranu ,prvo je kuvar dirao te svinje u restoranu gde je kasnije preneo jednoj amerikanki koja je bila u kontaktu sa svima,sto je jos zanimljivije to je sve pocelo u Aziji takodje u Kini, kasnije se ispostavilo da je nulti pacijent upravo ta zena koja se vratila u Ameriku i svima prenela,onda se to prosirilo na ceo svet,dobro ovde u ovom slucaju nije toliko ko u filmu ali film preslikava stvarno stanje koje je sada,pronasli su lek na kraju ali je i mnogo ljudi umrlo dok su nasli,i svaki put kad procitam neku vest za ovaj virus ja se prisetim tog filma kao da vidim scene,preporucujem da pogledate film koji je preslikan ovom situacijom i kao da je nesto predvideo,jezivo zaista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA