≫ 

Horor u Beču: Tinejdžer 30 puta izbo svoju bivšu devojku (16) nožem, lekari joj se bore za život

Tinejdžer je uhapšen nedugo nakon krvavog pira

  • 6
Ubistvo nožem, ubio ženu, muškarac, krvav nož, napad

Foto: A. Nalbantjan

Policija u Beču uhapsila je maloletnog mladića zbog sumnje da je nožem zadao više od 30 uboda svojoj bivšoj devojci (16).

Austrijanac (16), turskog porekla, navodno je u četvrtak popodne pratio devojku koja se vraćala kući iz škole. Kada je devojka otključala stan on je napao nožem i zadao više desetina uboda.

Devojčica je nekako uspela da pobegne i potraži pomoć. Ona je hitno transportovana u bolnicu gde se lekari bore za njen život, a mladić je uhapšen nedugo nakon krvavog pira.

Mladić se nije opirao hapšenju i sve vreme je negirao da je počinio ovaj zločin, a kako prenosi Heute, protiv osumnjičenog je žrtva i ranije podnosila prijave zbog nasilja.

Dvoje tinejdžera bilo je u vezi nešto više od godinu dana, a navodno su raskinuli pre nekoliko meseci. Od tada je mladić devojku neprestano proganjao, a više puta ju je i fizički napao. Ona je navodno raskinula vezu jer je osumnjičeni znao da bude nasilan prema njoj.

Video: Stan strave u Beču gde su pronađene mrtve bliznakinje sa majkom iz Srbije

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA