≫ 

Majka dobila 18 godina zatvora jer je ovako kaznila ćerku što piški u krevet. Sina je davila

Tužilac je tražio da Lin Li dobije 35 godina zatvora, i to 25 godina za ubistvoćerke i 10 za napad na sina

  • 1
Lin Li Foto: Brooklyn DA's office

Lin Li (28) iz Njujorka osuđena je na 18 godina zatvora jer je 2016. godine utopila svoju dvogodišnju ćerku Melodi Ženg i za napad na četvorogodišnjeg sina i držanje njegove glave pod vodom, piše New York Post.

Kako pišu lokalni mediji, Li je devojčicu ugurala u plastični kontejner pun vode koji je potom stavila u kadu. Držala joj je glavu pod vodom dok se devojčica nije udavila, a sve je to učinila jer je htela da je kazni jer piški u krevet.

Kada je shvatila šta je učinila, nazvala je policiju i probudila supruga koji je spavao u drugoj sobi. Devojčici nije bilo spasa. Proglašena je mrtvom pola sata kasnije, u bolnici.

Li je pred sudom negirala da je htela da ubije devojčicu, već je tvrdila da je htela da je kazni.

Tužilac je tražio da Li dobije 35 godina zatvora, i to 25 godina za ubistvo i 10 za napad na sina. Sudija je rekla i da Lin Li neće moći da viđa sina dok on ne napuni bar 16 godina.

Video: Majka zloupotrebila decu za skupljanje pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    29. februar 2020 | 14:23

    Bože me sačuvaj, ludaka svugde ima. Jadno dete, u kakvim je mukama zavrsilo i to od ruku majke monstruma. Nije svaka majka koja rodi prava majka. Majka mora da bude nesebicna i pozrtvovana i da je spremna da uvek za svoju decu čini sve što je za njih najbolje.☹👪👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA