≫ 

Emotivan snimak iz Italije: Policija salutira kamionima koji odvoze tela umrlih, sirene zavijaju

U Italiji je umrlo preko 10.000 ljudi, a zaraženo preko 80.000. Petak je bio najgori dan kada je umrlo skoro 1.000 ljudi

  • 9

U proteklih nekoliko nedelja iz Italije, koja je najgore pogođena epidemijom korona virusa, stigli su brojni emotivni snimci o trenutnom stanju u toj zemlji. Osim onih srceparajućih iz bolnica, videli smo i one na kojima su konvoji koji prevoze tela preminulih.

Da podsetimo, u Italiji je umrlo preko 10.000 ljudi, a zaraženo preko 80.000. Petak je bio najgori dan kada je umrlo skoro 1.000 ljudi.

Najteže je pogođen region Lombardije, a posebno grad Bergamo. Nakon što su medije preplavili snimci vojske koja u kamionima odvozi tela preminulih na društvenim mrežama se danas pojavio još jedan i posebno je dirljiv.

Naime, na njemu se vidi kako nekoliko policajaca stoji na auto-putu uz svoje automobile i upaljene sirene dok salutiraju vojnim kamionima koji odvoze mrtve.

Na snimku se vidi prolazak pet kamiona, a osim njih na putu nema gotovo više nikog jer je cela Italija već nedeljama u potpunoj blokadi.

Video: Vojska navodno odvozi tela umrlih: Užasni prizori iz Bergama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    28. mart 2020 | 22:33

    Potresno,mnogi su slavili ovu novu godinu sa mnogim željama i planovima,radovali se,voleli,a sad ih voze kamionima verovatno u krematorijume,bez prijatelja i porodice,sami na zadnjem putu.

  • Nemoj da zaboravimo 1999!

    28. mart 2020 | 23:13

    Mnogo dece je ubijeno i neduznih civila je stradalo! Setite se nocu sirena!!!!! Ja nisam zaboravio!!!

  • Leka

    28. mart 2020 | 22:45

    Narode Srbije, pamet u glavu! OSTANI KOD KUĆE!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA