≫ 

Muke doktora čija je dirljiva fotografija sa sinom obišla svet: Ostao i bez krova nad glavom

Dok je tornado tutnjao gradom, doktor je bio sam u kući

  • 0
Alyssa Burks Foto: Facebook/Alyssa Burks

Doktor iz Arkanzasa, čija je dirljiva fotografija kako pozdravlja jednogodišnjeg sina kroz staklo postala viralna usred pandemije korona virusa, sada je ostao bez krova nad glavom. Njihovu kuću uništio je tornado, prenosi Dejli mejl.

Fotografija doktora Džareda Burksa kako gleda sina Zika kroz staklo vrata podeljena je više od 50.000 puta nakon što ju je njegova žena Alisa objavila na Fejsbuku prošle nedelje.

Ona je rekla kako je njen suprug dve nedelje van kuće jer radi u bolnici, a svog sina kako po prvi put puzi video je kroz vrata, kada je i fotografija nastala.

U nedelju je Alisa rekla prijateljima kako je porodična kuća, u kojoj je njen suprug boravio, uništena u tornadu koji je u subotu protutnjao kroz Džounsboro.

Alyssa Burks Foto: gofundme

- Svi smo bezbedni. Naša kuća je nestala. Džared je bio unutra, ali je preživeo zahvaljujući Gospodu. Zik i ja smo bili u kući moje majke. Molim vas, molite se za nas dok sakupljamo delove - napisala je Alisa.

GoFundMe je do sada sakupio više od 30.000 dolara za mladu porodicu.

Dirljivu fotografiju susreta oca i sina Alisa je podelila 25. marta. Napisala je kako im Džared nedostaje, i da je plakala kao dete kada se vratio na posao.

Video: Slike iz bolnica ulivaju jezu u kosti, ali snimak lečenja bolesnih u kućnom karantinu je strašan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA