≫ 

Nezamislivo je kako je korona virus stavio nebo nad Evropom "pod katanac"

Više od 775.000 širom sveta zaraženo je korona virusom, dok je preko 37.000 umrlo

  • 2

Smrtonosni stisak korona virusa ne popušta i dalje. Broj mrtvih i zaraženih i dalje raste, a kako bi se sprečila pandemija ove zaraze, države širom sveta preduze su niz mera, a jedna od njih je zatvaranje granica, te je kompletan avio saobraćaj stavljen “pod katanac”.

Na “Tviter” nalogu “EurocontrolDG” objavljena je animacija na kojoj se vidi kako je izgledao aviosaobraćaj u martu prošle godine u poređenju sa martom 2020.

Već na prvi pogled je jasno koliko je nebo nad Evropom u mnogo manjoj meri prometnije nego što je to bio slučaj prošle godine.

Prvi bankrot zbog korone: Avio-kompanija nije ostala imuna na virus, premijer zabrinut

Britanski regionalni avio-prevoznik Flajbi (Flybe) saopštio je da je bankrotirao usled pada tražnje za putovanjima, čime je, kako navodi Rojters, ova kompanija postala prva žrtva korona virusa u vazduhoplovnoj industriji.

Zbog propasti ove avio-kompanije, koja povezuje sve regione Ujedinjenog Kraljevstva s glavnim evropskim destinacijama, ne samo da je ugroženo oko 2.400 zaposlenih, već bi to moglo da se odrazi i na aerodrome i na ograničenje poslovnih putovanja.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

(M. Lj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Верољуб

    31. mart 2020 | 04:09

    Антихристова проба! Само,Господ ће га дахом Својим уништити! Читајте мало Отровење Јованово(Апокалипсу)и упоредите,сад имате времена.

  • 👌🏼

    31. mart 2020 | 07:43

    Sve unsprijed osmisljeno i kad je trebalo, pusteno u opticaj. Prokletnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA