≫ 

Oboleli nepomično leže na respiratorima, doktori u panici: Potresni snimci iz bolnice u Španiji

Španija je među najugroženijim državama zbog epidemije korona virusa, a ovaj snimak to dokazuje

  • 21

Čitav svet se bori sa pandemijom korona virusa koji je već odneo živote 39.000 ljudi.

Poslednji podaci koji stižu iz celog sveta, ali i iz Španije, kao jednog od epicentara pandemije, nisu nimalo obećavajući.

Virus je u ovoj zemlji u poslednja 24 sata ugasio 849 života, a ove brojke su svakim danom sve veće. Koliko je teška situacija dokazuje i snimak iz jedne od bolnica na severoistoku ove zemlje.

Na njemu se mogu videti scene kao iz nekog horor filma: svi kreveti popunjeni su pacijentima koji dišu isključivo pomoću respiratora, doktori i medicinsko osoblje u zaštitnim odelima trče od kreveta do kreveta pokušavajući da pomognu nesrećnim ljudima, koji najverovatnije doživljavaju svoje poslednje trenutke.

Koliko je virus opasan upozoravaju i naši eminentni stručnjaci. Podsetimo, u Srbiji je u poslednja 24 sata preminulo još 7 osoba od ove strašne bolesti, a registrovano je više od 100 novih slučajeva.

Na početku teksta pogledajte snimak iz ove bolnice i ostanite kod kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. mart 2020 | 16:22

    ОЧЕ НАШ, који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу; хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога.   АМИН

  • Mirka

    31. mart 2020 | 17:21

    Sta Kinezi napravise, Bog ih ne smeo! Sad skoro svaka drzava pogodjena ovim djavolom...

  • Kaja

    31. mart 2020 | 18:07

    Oduvek sam se pitala. Ko ovo snima? Ko ovo dozvolja da se snima? Ja koliko znam kada udjes u bolnicu, dobijes papir na kojem pise da je kaznjivo svako snimanje i slikanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA