≫ 

Najmlađa žrtva u Engleskoj: Dečak (13) umro od korona virusa, nedavno mu je i otac preminuo od raka

Ismail je pokazivao simptome i imao je probleme sa disanjem kada je primljen u bolnicu “Kings College” - saopštila je porodica dečaka

  • 0
Sahrana, pogreb, mrtvacki sanduk, udovica, kovceg Foto: Profimedia

U Velikoj Britaniji zabeležena je najmlađa žrtva korona virusa, a reč je o 13-godišnjem koji je preminuo u Londonu.

Kako prenosi “Dejli mejl”, Ismail Mohamed Abdulvahad preminuo je u bolnici “Kings College” u prestonici Velike Britanije, a članovi njegove porodice strahuju da su i oni zaraženi smrtonosnim virusom.

Pretpostavlja se da dečak nije imao drugih zdravstvenih problema. Vest o smrti dečaka podeljena je na postu na stranici “GoFundMe”, koja je pokrenuta od strane džamije “Madinah College” kako bi se skupio novac za sahranu malenog Ismaela.

Porodica dečaka nedavno je ostala bez oca koji je preminuo od raka.

- Ismail je pokazivao simptome i imao je probleme sa disanjem kada je primljen u bolnicu “Kings College”. Doktori su ga stavili na respirtor i pod hemijski izazvanoj komi, ali je nažalost preminuo. Koliko znamo, nije imao drugih zdravstvenih problema. Malo je reći da smo u rasulu - navodi se u saopštenju porodice.

Direktor džamije Mark Stivenson istakao je da vlasti još nisu ustupile telo porodici, jer je bi trebalo da se obavi obdukcija.

- Pretpostavljam da je razlog obdukciji to što je imao toliko godina i što nije imao drugih zdravstvenih problema - kazao je Stivenson.

Na stranici “GoFundMe” objavljen je apel ljudima da doniraju novac, kako bi skupili 4.510 kako bi platili sahranu dečaka.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta

Video: Potresni snimak iz bolnice u Španiji: Oboleli nepokretno leže, doktori ne znaju gde će pre

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA