≫ 

Borisa Džonsona priključili na kiseonik

On je pre 10 dana pozitivno testiran na korona virus

  • 0
Boris Džonson Foto: Tanjug/AP

Premijer Velike Britanija Boris Džonson, oboleo od korona virusa, sinoć je primljen u bolnicu nakon što su doktori postali zabrinuti za njegovo zdravlje. Premijer navodno prima kiseonik, prenosi Dejli mejl.

Džonson je odveden u bolnicu nakon što njegovi simptomi nisu nestali 10 dana nakon što je testiran pozitivno na korona virus.

Veruje se da je Džonson počeo da prima kiseonik, dok mnogi veruju da je rizikovao svoje zdravlje jer je nastavio da radi nakon što je oboleo.

Jedan poslanik sugerisao je da je Džonson voleo previše da oponaša svog heroja, Vinstona Čerčila i da bi trebalo da se odmara.

Dauning strit insistira da premijer i dalje kontroliše rad vlade, uprkos tome što je ostao u bolnici bez jasnog vremenskog okvira za otpuštanje.

Međutim, njegov zamenik Dominik Rab predsedavao je dnevnim sastankom Kriznog odbora za korona virus jutros, a premijer očigledno neće igrati istu ulogu kao i obično.

Nakon što je Džonson primljen u bolnicu usledili su pozivi da preda vođenje borbe protiv nove bolesti nekom drugom.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Užasni snimci iz urgentnog centra: Zujanje respiratora i ljudi koji se bore za život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA