Dejvid je za 17 dana u bolnici pobedio korona virus, ali se ne seća jedne stvari koja ga je spasila

Let je u intervjuu za CNN rekao da je bio dobrog zdravlja, nije pušio i čak je istrčao dva maratona u Njujorku

  • 0
Dejvid Let, David Lat, korona virus, koronavirus

Foto: Printscreen/Twitter

Amerikanac Dejvid Let, koji je proveo 17 dana u bolnici zbog korona virusa, rekao je da se nekih stvari uopšte ne seća, kao npr. činjenice da je šest dana proveo na respiratoru.

- Bilo je nalik serijama “ER” ili “Chicago hope”. Ne sećam se uopšte da sam bio na respiratoru, što je interesantno, jer sam pročitao da su pacijenti koji su bili na “mašinama za disanje” imali halucinacije. Ničega se ne sećam - rekao je Let, koji je po profesiji advokat.

 

Let je u intervjuu za CNN rekao da je bio dobrog zdravlja, nije pušio i čak je istrčao dva maratona u Njujorku, ali je istakao da je imao blage napade astme prilikom vežbanja.

- Postoji verovatno mnogo ljudi koji imaju slično stanje koje nema toliki uticaj na svakodnevni život, ali bi morali da znaju da ako obolite od korona virusa, stvari mogu znatno da se pogoršaju za vas - objasnio je on.

On je rekao da su mu doktori davali hidroksihlorohin i zitromaks, ali nisu mogli da mu kažu koji lek mu je definitivno pomogao da se oporavi.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: U Njujorku mesta za leševe ima samo u hladnjačama na ulici

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA