≫ 

Odvela bolesnu ćerku u bolnicu, lekari otkrili da je dete drogirano: Uhapšeni roditelji

Policija je zaplenila 70 grama kokaina, 90.000 argentinskih pezosa (oko 1.300 dolara), digitalnu vagu i beležnicu u kojoj se nalaze podaci o trgovini

  • 0
Kokain Argentina

Printscreen/Ciudad Autonoma de Buenos Aires

Policija u Argentini uhapsila je roditelje desetomesečne bebe nakon što je u bolnici utvrđeno da je dete konzumiralo kokain. U akciji su uhapšeni 30-godišnja majka i njen 38-godišnji partner, poreklom iz Perua.

Na snimku koji su objavili bezbednosni zvaničnici vidi se mala količina kokaina na jednoj plastičnoj vreći, te količine koje su bile spremne za prodaju.

Policija je zaplenila 70 grama kokaina, 90.000 argentinskih pezosa (oko 1.300 dolara), digitalnu vagu i beležnicu u kojoj se nalaze podaci o trgovini.

Majka Jamila R. je navodno odvela svoju bolesnu ćerku u privatnu kliniku, a potom i u bolnicu Pedro Elizalde, gde su doktori analizom krvi otkrili tragove kokaina.

Žena je pokušala da se opravda govoreći da se dete igralo sa lekovima koji su prepisani njenom ocu posle operacije noge. U subotu je, međutim, policija upala u njihovu kuću.

Kako prenosi Dejli mejl, par je nedavno čak napravio i žurku uprkos blokadi zbog korona virusa. Koristili su lažne identitete, navode komšije.

Otac nema kriminalni dosije, a Jamila je već hapšena zbog trgovine drogom.

Video: Mađarske specijalne jedinice upale u palate bahatih narko-bosova, unutra zlato, kokain, keš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA