≫ 

Zapaljiv govor: Italijanska poslanica traži da se Bil Gejts uhapsi zbog "zločina protiv čovečnosti"

U svom strastvenom obraćanju, ona je pozvala kolege poslanike da se suprotstave bilo kakvim planovima za obaveznu vakcinaciju protiv korona virusa

  • 3
Sara Kunial italijanska poslanica Printskrin: Youtube/The Real Sauce Media Llc

Italijanska poslanica je uspela da igru oko teorije zavere krivice podigne na potpuno novi nivo, koristeći svoju parlamentarnu privilegiju da okrivi Bila Gejtsa kao "zločinca vakcinacije" i globalističkog oruđa, prenosi Raša tudej.

Bil Gejts i njegovi najnoviji antikoronavirusni napori bili su u središtu najluđih teorija koje istražuju moguće jezive motive koji stoje iza aktivnosti milijardera.

U argumentovanoj i žestokoj osudi prošle sedmice, italijanska poslanica Sara Kunial održala je govor koji se retko (ako ikad uopšte) čuje u bilo kojem parlamentu.

U svom strastvenom obraćanju, ona je pozvala kolege poslanike da se suprotstave bilo kakvim planovima za obaveznu vakcinaciju protiv koronavirusa. Takve napore guraju korumpirane elite - duboka država - tvrdi ona, pokazujući prstom na Bila Gejtsa kao jednog od glavnih krivaca koji stoji iza vakcinacionog pokreta, ako ne i same pandemije.

- Bil Gejts već decenijama radi na depopulacionoj politici i planovima diktatorske kontrole globalne politike, sa ciljem da stekne primat u poljoprivredi, tehnologiji i energetici - rekla je ona.

Kao poznati protivnik vakcinisanja, ona je Gejtsa izdvojila kao negativca, pre svega zbog kampanja vakcinacije koje njegova fondacija već godinama sprovodi u manje razvijenim zemljama.

Dok je hrabro optužila milijardera za sterilizaciju miliona žena u Africi i paralizu stotine hiljada dece u Indiji, ona je takođe ukazala na GMO i 5G tehnologiju, kao mešavinu zavere njegovih "grehova".

Italijanska političarka je takođe oštro kritikovala mere zaštite od koronavirusa koje je njena država među prvima uvela. Prema njenim rečima, izolacija takođe služi globalističkoj agendi, dok su Italijani bili predmet "svete inkvizicije lažne nauke".

- Naša deca će izgubiti više, koje su "silovane duše" - dodala je ona.

- Na ovaj način, pravo na školovanje biće dato samo sa narukvicom kako bi se iskoristili za probu, kako bi ih navikli na ropstvo i prisilni tretman - rekla je ona.

Pravi cilj svega toga je, prema njenim rečima, potpuna kontrola.

- Apsolutna dominacija nad ljudskim bićima, pretvorena u zamorčad i robove, kršeći suverenitet i slobodnu volju - istakla je poslanica.

Kada su je na govornici pokušali prekinuti, predsednik parlamenta je to sprečio, saopštivši da u "slobodnom parlamentu svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje", te je dobio aplauz.

Nakon što joj je dozvoljeno da završi svoj govor, ona je otišla dalje, moleći italijanskog premijera da Gejtsa preda međunarodnoj pravdi, osim ako i sam Đuzepe Konte nije deo globalne zavere "duboke države".

- Sledeći put kad primite telefonski poziv filantropa Bila Gejtsa, prosledite ga direktno Međunarodnom krivičnom sudu za zločine protiv čovečnosti - rekla je poslanica.

Bill Gates, Bil Gejts Zatražila je da se Gejts uhapsi Foto: Tanjug/AP

Iako je Bil Gejts u prošlosti često bio meta raznoraznih teorija zavere, trenutna pandemija koronavirusa povećala je interesovanje za njegovu ličnost.

Njegova potraga za vakcinom protiv koronavirusa, kao i nedavni nejasni "Majkrosoftov" patent koji se opisuje kao uređaj koji prati "telesne aktivnosti", izazvali su veliku gužvu.

Uprkos činjenici da je Bil Gejts tehnički odstupio od "Majkrosofta" i više nije povezan sa korporacijom, dok u "zloćudnom" patentu VO / 2020/060606 nikada nije spomenut bilo kakav implantat, neki zaključuju da bi milijarder mogao planirati da lukavo čipuje čovečanstvo pod okriljem vakcinacije protiv koronavirusa.

Iako tirada Sare Kunial zvuči bez presedana, nije posebno iznenađujuće jer dolazi od žestokog protivnika i aktiviste protiv vakcinisanja, a koja je prošle godine izbačena iz stranke Pokreta pet zvezdica zbog svojih protivničkih stavova.

Takođe, ona nije prva istaknuta ličnost koja je osudila Gejtsa. Ruski režiser Nikita Mikhalkov izneo je sličan stav ranije ovog meseca nakon što je, baš kao i Sara Kunial, na nacionalnoj TV upozorio na navodne zavere za desetkovanje i kontrolu stanovništva planete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    18. maj 2020 | 17:00

    Свака част, ретко ко има ону ствар данас од политичара за овакву изјаву.

  • Ivan

    18. maj 2020 | 17:38

    Zar ga nije vec uhapsio Tramp! Tako se spekulise po Americi! A mnogima je zabranjen izlaz iz Amerike jer su pod istragom.

  • DEMOKRA TI JA

    18. maj 2020 | 17:24

    Naravno da ne verujem nista tipovima poput Gejtsa, Sorosa i sl, ali nece biti samo jedna vakcina ako je uopste bude. Ne verujem da Rusija, Kina... nece imati svoju vakcinu, ili gresim ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA