≫ 

Dadilja čuvala dečaka (13), rekla mu da ćuti o svemu što rade: Posle jednog DNK testa, uhapšena je

Seks su imali najmanje pet puta dok ga je čuvala

  • 18
Leah Cordice

Foto: Privatna arhiva

Vaspitačica Lea Kordis (20) iz Velike Britanije osuđena je na dve godine zatvora jer je imala seks sa dečakom od 13 godina i rodila njegovo dete, prenose svi svetski mediji.

Kako je navedeno tokom suđenja, devojka je imala odnose sa maloletnikom najmanje pet puta i to dok je bila angažovana da ga čuva.

U početku je poricala da se išta dogodilo, pa čak i da ju je dečak silovao kada je DNK test potvrdio da je on otac deteta.

Kako prenosi Metro, Lea je prvi put zavela dečaka u januaru 2017. godine, kada je ušla u njegovu sobu gde je igrao igrice. Zagrlila ga je i poljubila, a onda mu skinula pantalone i molila ga da imaju seks, rekao je sudija tokom procesa.

Tako je sve počelo, a nastavili su da imaju odnose, koje je Lea krila od svog muža, sve dok nije rodila dete, a i onda je njen suprug verovao da je on otac.

Tokom suđenja navedeno je da ona nije pokazala ni malo kajanja zbog svojih postupaka, kao i da je dečaku slala poruke sa komplimentima, kao i da mu je davala novac za grickalice.

Inače, oboje su živeli u istom kraju i poznavali su se i pre nego što je sve počelo. Sve je otkriveno u julu 2018. godine, kada je majka dečaka posumnjala da se dešava nešto neobično i kontaktirala policiju.

Vaspitačica je sve demantovala u početku, ali je DNK test otkrio istinu. Dete koje je rodila odvela je socijalna služba, iako se otac tome protivio.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. maj 2020 | 10:50

    Zasto ja nisam imao ovakvu dadilju sa 13 godina

  • hogar

    23. maj 2020 | 12:11

    sto ja nisam imao ovakvu bebisiterku..... i jos je vrsila edukaciju mladih..... treba je nagraditi i pustiti da radi dalje......

  • KULOV

    23. maj 2020 | 10:41

    I ja bi mojoj profesorki......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA